.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 05. 17. - apuska
ParaNoir Pub

Cím: 1074 Budapest, Hársfa utca 41.
Látogatás: 2016. március 11. 18:00-19:45
Google Maps

A horror műfaj legnagyobb klasszikusai a kocsma összes helyiségében visszaköszönnek.

Telefon: +36 1 782 1225
Facebookfb.com/paranoirpub
Web: http://paranoirpub.com

Vélemény

apuska:

Emlékeztek még a Szférára? No, mikor még a hipszterség volt napi terítéken, akkor itt szivárvány színekben úszott minden. Hosszú szünet után újra meglátta valaki a körúton kívül eső üres üzlethelyiségben a fantáziát, így 2015. október 2-tól horror kocsmaként üzemel tovább, csontig hatoló kőkemény rockzenével. Ezek után csodálod, hogy minden fekete?

A régen gyakorta bezúzott ablakokat egész egyszerűen bedeszkázták. Minek ide természetes fény, a vámpírok nem bírják, de a díszletbe beépített többi horrorfilm karakter se arról híres, hogy a felkelő nap fényében szedi ízekre áldozatait.

Alien, Sikoly, Péntek 13. A horror műfaj legnagyobb klasszikusai a kocsma összes helyiségében visszaköszönnek. A boltíves pincefalra hosszan felfestett kopár erdő végében a világító italpult fölött kötélhurok, az asztalok üveglapja alatt izgalmas filmtörténeti montázsok, a hátsó termek falain nagyméretű fotók, és olyan csontig lenyúzott trófeák, ami rémálom.

Az biztos, ilyet még nem láttál. Ez megint egy olyan hely, ahol nagyon be lett határolva a horror geek célcsoport, a partner Cinegore - a magyar horrorportálon keresztül talán a számuk is megbecsülhető, így remélni lehet, hogy a ParaNoir Pub nem lesz hosszútávon tecchalott.

Mondjuk ki, ez egy Horror & Rock Pub, egy jól meghatározható stílus. Egyedi környezet, baráti árak, érdekes programok. Jelentős mennyiségű alkoholért folytatott horrorkvíz játékok, csocsó bajnokságok, csak az élményért olvasói találkozók, sportközvetítések, horrorfilm vetítések. A kb. 35 fő befogadóképességű hátsó szobát akár privát bulikra is előjegyezhető.

A ParaNoir dekorációja és kínálata, ahogy az ilyen tematikus kocsmáknál lenni szokott, folyamatosan épül és gazdagodik. A Hársfa utcai Bloody Mary csak a kezdet, lesz itt minden, amire igény van, csak menjetek és jelezzétek.

És nagyon figyeljetek oda a WC-ben! Egy óvatlan pillanatban először a bokád törheted ki a lépcsőn, majd pipiskedve kell odaállnod a piszoárhoz, azon izgulva, hogy végig kitarts lábujjhegyen, különben ki tudja hányadikként lóg rá a vége a porcelánra.

Zárszóként meg álljon itt két random rocker srác közti párbeszédből elcsípett részlet:
- Egy éve azt magyarázom, hogy el kell menni kurvázni. És még én se mentem.
- Bátorság kell hozzá!
- Nem bátorság, elhatározás.

Ahogy a paranoiáid megéléséhez is, hol máshol, mint a ParaNoir Pub-ban...

kali:

Halott állapot a belváros közepén. Sokkal többre és jobbra számítottam, elég silány hely. Félelem és reszketés Budapesten!

A kiszolgálás mondjuk cuki és segítőkész, kérdéseinkre szívesen válaszoltak tudásuk és emlékeik alapján.

Az alapvetőleg horror vonalon működő kocsma színeiben és dizájnban passzol a koncepcióhoz, de valamiért mégsem volt hűha érzésem a dohos, sötét kis boxokban.

Gondolom van olyan fazon, akinek ez a zsánere. Nekem mondjuk nem. De ettől még nem rossz, csak nekem nem adott semmit.

Egyszer mindenképp érdekes, de hogy lesz-e belőle több alkalom, az már a személyes.

 

anyi:

Jaj! Szörnyű volt. Sötét, hideg, borzalmas a WC, és nem volt mit enni. Ha a cél, örökre elijeszteni a vendégeket, jelzem, engem sikerült. Pedig a pultban állók kedvességén semmi nem múlott!

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Arany Ászok, 340 Ft
Üveges sör: Kozel, 390 Ft
Bor (1 dl): Irsai Olivér (folyó), 190 Ft
Rövid (4 cl): Unicum, 450 Ft
Üdítő (2,5 dl): Szénsavas üdítő, 280 Ft
Meleg ital: Tea, 250 Ft
Harapnivaló: Ropi, ... Ft

Értékelés

3,5

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr288723618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása