.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 04. 25. - kocsmablog
Belvárosi Pálinka Napok

Helyszín: Városháza park
Időpont: 2016. április 28-30.
Google Maps

Három nap a pálinka bűvöletében. Idén is ingyenes lesz az a rendezvény, ami eddig Budapesti Pálinkafesztivál néven futott, de attól, hogy átkeresztelték Belvárosi Pálinka Napokká, az esemény jellege sokat nem változott. Idén a birs párlatoké lesz a főszerep!

A X. Budapesti Pálinkafesztivált tartották a Városháza téren tavaly. A szervezők és a helyszín most is ugyanaz, de talán a kulturált alkoholfogyasztást jellemző mértékletesség okán kezdetét veszi végre egy új tendencia, miszerint nem hívnak mindent fesztiválnak, ahol felállítanak néhány sátrat. Belvárosi Pálinka Napok. Szerényebb, szexibb, akár a tulipános poharak.

A hazai pálinkafőzdék párlatainak házasításából született az Év Birspálinkáját itt kóstolhatja meg először a közönség. Ez a gyümölcs ihlette ugyanis az Év pálinkája sorozat legújabb tagját, amellyel a látogatók a fesztiválon találkozhatnak először. A magyar pálinkafőzdék közös blendje idén is limitált számban készül, mindössze 1500 palackkal gyártanak belőle.

A korábbi évekhez hasonlóan az idei fesztivál is készpénzmentes lesz, a kiállítóknál kizárólag hellopay kártyával fizethetünk, de legalább a belépés ingyenes.

belvarosipalinkanapok.jpg

Kiállítók

Alexander pálinka, Az év birs pálinkája, Békési Pálinkaház, Birkás Pálinka, Cornus  Pálinkaház, Cruxx, Csalló Pálinka Manufaktúra, Gusto Pálinka, Gyulai Pálinka Manufaktúra, Harmatrázó Pálinkaház, Keve Manufaktúra, Márton és Lányai, Nobilis Pálinka, Pálinkashop, Panyolai Pálinkák, Rézangyal, Schiszler Pálinka, Spiritus Primus Pálinka, Tarpa Manufaktúra, Tokaj Spirit, ZUGFŐZDE Pálinkamúzeum

Egyéb kiállítók

Országkonyha, Kobe Sausages – Kolbice, Bakker, Császármorzsa, Vitézkürtös, Mangalica és társai, Kolbice by Kobe, Divino Borbár, Caffe Cagliari, Bistro, Twist & Chips

kurtoskalacs.jpg

kép forrása: Budapesti Pálinkafesztivál facebook

Nyitva tartás

csütörtök: 14-24
péntek: 14-01
szombat: 12-01

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr228665740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása