.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • Kovács G. Maláta: Csak szólok, hogy Budapesten ezen a hétvégén sem fogjuk élvezni a kocsmázás örömét! serteperte.blo... (2020.05.15. 13:13) A pesti borozók világa
  • Ezüstvándor Arion: Milyen kár, hogy ezekből a régi borozókból alig-alig maradt már. szerettem a hangulatukat. Néha b... (2020.05.02. 00:00) A pesti borozók világa
  • Örömhernyó: Faterom sose ment be egy kocsmába se. Mert azt vallotta, hogy oda csak züllött, lecsúszott alakok ... (2020.05.01. 13:48) A pesti borozók világa
  • Csöncsön: Kitűnő poszt. Bennem (bár nyilván éreztem mindig is) igazából csak most tudatosult az, amiről az u... (2020.05.01. 09:38) A pesti borozók világa
  • szép új világ...: jó szöveg, visszaadja a hangulatot. Grat (2020.05.01. 06:46) A pesti borozók világa
  • kocsmablog: 10 millió forintért a tiéd lehet: player.hu/auto-motor-2/kocsma-ikarus/ (2020.03.30. 14:56) Bus Pub
  • Utolsó 20
2016. 02. 22. - apuska
Rotburger sörfőzde, söröző, sörkert

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.

Cím: 2085 Pilisvörösvár, Szabadság u. 22.
Válaszol: Jáki András, ügyvezető
Google Maps

Telefon: +36 26 331 535
Facebook: fb.com/Rotburger-látványsörfőzde-söröző-és-sörkert-180152348756281
Web: http://rotburger.com/

Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?

Mivel a sajátom, így sajátomnak érzem.

 

Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?

1993 óta működő családi vállalkozás. A Rotburger a "vörösvári" tükörfordítása, ezzel utalva a település nevére.

 

Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?

A hely 70%-a törzsvendég. Elsősorban a helyben főzött kézműves sörök vonzzák a vendégeket, továbbá a frissen sült házi fasírt, illetve a kemencében sütött pizza is nagyon népszerű. Nem utolsó sorban a gondozott és gyönyörű kerthelyiség, és a családias hangulat is vonzza az idelátogatókat.

 

Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!

Több is volt. Kezdve a nagy létszámú születésnapi fesztiváloktól a médiában való megjelenéseken át a díjnyertes sörversenyekig.

 

Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?

Négyféle kézműves sörünk van állandóan (világos, barna, szűrt, szűretlen), illetve szezonális sörök (húsvéti, karácsonyi). Specialitás a helyben készült házi fasírt, illetve a kemencében sült pizza.

 

Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?

Szezonban májustól októberig hétvégenként élő zenés bulikat szervezünk. A tévében illetve rádióban mindig változik a program a vendégek igényei szerint.

 

Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?

Van kerékpár illetve motor tároló az udvarban. Parkoló az utcán van 6-8 személyautó részére. A hely 150-200 fő befogadására képes.

 

Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?

Valamelyest változott a kézműves sör kultúrája pozitív irányban az utóbbi években.

 

Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?

A müncheni illetve prágai sörházak illetve sörözők a példaértékűek számomra, mind külsejében, belsejében, hangulatában, és a sörök minőségében.

 

Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?

Bővíteném, modernizálnám a sörfőzdét, korszerűsíteném a sörözőt...

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr618419392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.