.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 09. 2. - kocsmablog
Őszi Etyeki Piknik

pixel

> 2015. szeptember 5-6-án, egész hétvégén borkóstolók, gasztronómiai különlegességek, kézműves kiállítás és vásár, főzőverseny, Bike & Wine Cottage Bringatúra, gyermekprogramok, "Pohárral a kézben" - Pincetúra, koncertek és számos izgalmas esemény várja az őszi Etyeki Piknik látogatóit.

Etyeken, a Gasztrosétányon szeptember 5-6-án ismét várják látogatóikat, borkedvelő kóstolóikat az etyeki pincék és a Kárpát Medence minden tájáról érkező vendégborászok. Hagyományos és különleges ízek, érdekes programok és fergeteges zene vár mindenkit. A szakmai részletek iránt érdeklődőknek pincetúrát szerveznek, hogy megismertessék a vendégeket a borkészítés teljes folyamatával, és bepillantást engedjenek a feldolgozó pincék világába.

etyekipiknik.jpg

A gyakorló "gasztronómusok" az igen népszerű és már hagyományosnak mondható főzőversenyen mérhetik össze tudásukat egymással, melyen olyan világklasszis sportolók is részt vesznek, mint Joó SáraMutina Ágnes, Verrasztó EvelynVerrasztó Dávid úszó, valamint Karakas Hedvig cselgáncsozó.

Se éhes, se szomjas nem marad senki, és nagyszerű koncertek is szórakoztatják majd a nagyérdeműt: többek közt eljön újra a Bahorka Társulat és bemutatkozik a Cosa Polka is.

Érdemes úgy készülni, hogy valóban fantasztikus borokat lehet kóstolni a pincékben, ezért tanácsos sofőrt keríteni vagy más közlekedési eszközt választani. Buszjáratok indulnak például a Kelenföldi Pályaudvarról, de akár kerékpárral is érdemes kijönni.

Az Etyeki Pikniken nincs belépő, minden programot ingyenesen lehet látogatni. Nincs NFC alapú kártyarendszer, minden terméket pénzért lehet vásárolni.

Helyszínek, pincék:

Aubergine Pince, Gradowski Birtok, Garaguly Birtok és Borpince, Milán Pince, Erdélyi Ízek Udvara, Gombai Pezsgőpince, Árpás Laci Fröccsterasza, Árpás Laci Sonkamester Pincéje, Halmi Pince, Takáts Pince, Szent Orbán Pince, Zarándok Pince, Kácsor "Kira" Pince, Rezeda Terasz, Etyekvin Pincészet, Tiszperger Présház, Orosz Gyula Családi Pincészete, Dvorák Pince, Debreczeni - Ferenczi Családi Borászat, Etyeki Sajtút Állomás, Fonó Présház, Krisán Pince, Rókusfalvy Birtok, Panoráma terasz, Bike&Wine Cottage

eposz2015_terkep.jpg

Részletes program, további információ:

www.etyekipiknik.hu
www.facebook.com/etyekipiknik

Jövő évi időpontok:

- Téli Etyeki Piknik: 2016. január 23.
- Tavaszi Etyeki Piknik: 2016. április 9.
- Nyári Etyeki Piknik: 2016. június 4-5.
- Őszi Etyeki Piknik: 2016. szeptember 3-4.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr377757456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása