.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 06. 30. - apuska
Nyerj saját sörfesztivált!

pixel

> Egyedülálló sörfesztivált szervez a Soproni, aminek se a névadóját, se a helyszínét, se a programját nem tudja előre senki. Aktuális nyereményjátékukban saját sörfesztivált nyer egy szerencsés sörivó, amit a Heineken Hungária a nyertessel közösen szervez. A nyertes lesz a névadó, segít a programok kiválasztásában, és persze dönti el, hol legyen a buli.

Az Arany Fácán sörmárka Ez vagyok én játékának nyertese Kis Zoltán az ügyének 17.722 szavazatot gyűjtött, így a sörgyár jóvoltából nemrég egy fergeteges 50 fős sör- és virsli partit rendezett. Vélhetően a nyereményre felfűzött kampány is jól sikerült, mert a Heineken Hungária emelte a tétet, így a lényegesen népszerűbb Soproni márka nyári promóciójához kapcsolódóan a fődíj már saját sörfesztivál. Hogy ez pontosan mit jelent? Kimazsoláztam a játékszabályzatból a lényeget.

ezvagyokennyertes.jpg

A 2015. június 15-én indult és augusztus 20-ig tartó Milliónyi Soproni Élmény promóció során a fél literes palackos Soproni kupakjaival 700.000 pohár csapolt sör, 300.000 sörnyitó, és naponta 5 fős Budapest Park koncertjegyek találnak gazdára. Ezeken felül a saját sörfesztivál fődíjáért pályázni kell, amit egy fesztiválszervezőkből, látogatókból és fellépőkből álló zsűri bírál el.

sopronikupak.jpg

Teendők

1. A kupakban található kód feltöltése a weboldalra a személyes adataid megadásával.

2. Amennyiben a három sorsolás egyikén a 40-40-40 db „elő nyertes” között vagy, ki kell töltened egy bemutatkozó űrlapot, mely az alábbi kérdéseket tartalmazza:

- Miért szeretnéd Te megnyerni a fődíjat, a saját sörfesztivált?
- Hol szeretnéd tartani a saját, Soproni által szervezett sörfesztiválodat?
- Mi a legviccesebb, legemlékezetesebb fesztivál élményed?
- Számodra mi a három legfontosabb dolog egy jó sörfesztiválban?
- Hány barátodat hívnád meg a saját sörfesztiválodra?
- Írd meg a kedvenc helyi közösséged, akiket szívesen meghívnál a saját sörfesztiválodra, legyen az akár helyi sport csapat vagy zenekar.
- Milyen típusú zenét kedvelsz? Pop, rock vagy hip-hop?

A beérkező bemutatkozók közül a delegált zsűri választja ki a nyertest, tagjai 1-től 10-ig terjedő skálán szubjektíven pontoznak az alábbi szempontok alapján:

- A bemutatkozó mennyire igazodik a Soproni márka alapelveihez?
- A bemutatkozó mennyire igazodik a felelős alkoholfogyasztási szabályokhoz?
- A bemutatkozó válaszai mennyire egyediek, érdekesek.

Az egyes zsűritagok által adott pontszám alapján kialakuló átlag pontszámok határozzák meg a sorrendet. A legmagasabb átlagpontszámot elérő elő nyertes lesz a saját sörfesztivál nyertese.
Eredményhirdetés: 2015. szeptember 7.

sajatsorfesztival.png

3. Hoppá! Te vagy a nyertes? Akkor veled egyeztetve kerül megvalósításra például, de nem kizárólagosan: a fesztivál elnevezése, a fesztivál helyszíne, a fesztivál kreatívjai, és a programok kiválasztásában is segíthetsz.

Plusz a fesztivál időtartama alatt te és maximum 10 bejelentett vendéged az alábbi szolgáltatásokat veheted ingyenes igénybe:

- Privát VIP
- sörcsap korlátlan fogyasztással
- ALL ACCES belépő karszalaggal (érvényes a VIP-ba és a backstage-be)
- Személyzeti póló a győztes nevével ellátva

A fesztivál időpontja: 2015. október 3. (szombat)

Ugye Te is ott leszel a nemtudjukhol, nemtudjukkikkel?

Azért egy retrock Kocsmablog sörfesztivál a csepeli gyárterületen Sex Action-nel, Akelával, Moby Dickkel, Tankcsapdával nagyon ütne... Egy életem, egy halálom, a szerencsémet megkísértve megpályázom!

Kapcsolódó: részletes játékszabályzat

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr697584788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2015.09.30. 08:24:56

Korábban soha nem látott sörfesztiválnak ad helyszínt október 3-án Tatabánya, mivel Robi, a város lakosa nyerte a Milliónyi Soproni Élmény promócióját. Az augusztus 20-án lezárult nyári promócióban nem csak Robi volt szerencsés, több tízezren nyertek azonnali nyereményeket és csoportos koncertjegyet az általuk választott koncertekre. Robit több pályázó közül választotta ki a négytagú szakmai zsűri. Idén ő a legszerencsésebb Soproni fogyasztó, ő a fesztivál névadója, ő választ helyszínt, fellépőket és a további programokat is ő találhatja ki.
További részletek itt: bp24.blog.hu/2015/09/29/robi_fesztivaltortenelmet_ir_a_sopronival_ugye_te_is_ott_leszel_magyarorszag_elso_szemelyes_sorfeszt
süti beállítások módosítása