.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 03. 26. - apuska
Zöld Nefelejcs presszó
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 6070 Izsák Kossuth u. 17.
Gerencsér Gyula tulajdonos válaszol.

> Specialitás a pacalos pizzánk. A hideg szendvicsekbe pedig bivaly és szürkemarha szalámikat teszünk.

Adatlap

Elérhetőség: +36 76 890 301
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Zöld-Nefelejcs-Presszó/269529006503416
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 5-22
Extrák: kerékpár tároló, kerthelyiség, kutyabarát, konyha, tévé (digi), wifi, társasjáték, újság-könyv, karaoke

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- 100%-ban jól érzem magam. A dolgozóim életvidám fiatal lányok, akik nagyon szeretnek a Nefiben dolgozni. 

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- Harminc éve működik. Ebben a formában három éve A természethez közeli gondolkodásra utal a név.

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Elsősorban fiatalok látogatják, de van olyan vendégem, aki harminc éve ott volt a nyitónapon. Az igénytelen alkoholistákat nem tűröm meg a presszóban.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Egy vasárnapi spontán születésnapi buli, óriási volt!! Tíz perc alatt annyian jöttek a halk zenére, hogy az utcán nem bírtak autóval a presszó előtt elmenni az emberektől.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Soproni termékek a sörök. A borok a környék borászataitól. Enni pizzát, hamburgert, melegszendvicset, hideg szendvicseket lehet. Specialitás a pacalos pizzánk. A hideg szendvicsekbe pedig bivaly és szürkemarha szalámikat teszünk. Szerintem ez nagyon egyedi. Na meg a nagyon finom kávénk.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Sportcsatornák a népszerűek, rádió megy a pultban. Ételakciók szoktak lenni.

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Parkoló van az út mindkét oldalán. A kerékpárral be szoktak állni a kertbe. Elférnek egyszerre belül kb. húszan, a kerthelyiségben tizenöt-húsz ember.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Sokban befolyásolják a törvény őrei. :) Hétvégén többen, hét közben kevesebben, átlagos a hely ebből a szempontból.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- A Kobuci kert Óbudán.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Egyelőre semmit nem változtatnék.

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr707302570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása