.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 03. 25. - apuska
Robogó presszó
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 16.
Bódi Sándor egyéni vállalkozó válaszol.

> A boltok vasárnapi nyitva tartás korlátozása kicsit ritkította a boltba küldött PAPUCSOK számát!

Adatlap

Elérhetőség: +36 92 953 242
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/RobogoPresszoZalaegerszeg
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 9-22; P, Szo: 9-24; V: 9-22
Extrák: terasz, kutyabarát, tévé, wifi, ital akciók

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Az asszonnyal /Bódiné Babati Éva/ kezdtük el ketten, mert ő a vendéglátós, és hogy gyes után legyen munkahelye! Első másfél évben csak mi dolgoztunk, majd pár beugrós után vettünk fel egy segítséget /Andi/. Nem hiszek a "vendéglátós tapasztalatban", csak a tisztességben és az emberi hozzáállásban!

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- Kb. 17 éve létezik. A városban ismert kiskocsma volt anno, a volt tulajról;-tól /Robi/ kapta a nevét! Ő fent a csúcson sajnos kicsit elszúrta a dolgokat, majd sok bérlő próbálkozott és egy jó darabig zárva is volt. Mi több mint 3 éve kezdtük el és sok odaadással sikerült talpra állítanunk!

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Kiskocsmát manapság csak törzsvendégkörrel lehet fenntartani és velük együtt minden vendéggel, aki a jó hírünket hordozza más helyekre is! Alap dolog nálunk a közvetlen családias légkör, az odafigyelés, a kölcsönös kisebb segítségnyújtások, a becsület és a baráti őszinte viták is!

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Sok van ilyen! Ami fontos, hogy én is mint üzemeltető szinte mindegyikre emlékszem! Volt hogy megnyitásunk születésnapján minden betérő vendég első italát ingyen kapta, vagy egy-két nyári éjszakán /hajnalban/ a maradék vendéget 9-10 főt betettem masterba és elvittem tóra fürcsire, pörkölt party stb!

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Soproni sörgyár /azaz Heineken/ termékeit és pár idegen sört tartunk. Folyó és palackos borokat is árulunk! Mellettünk pizzéria van, így nálunk csak nasi van!

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Beltéri és kültéri TV is van, amiken külön csatornákat is lehet nézni. Műsor változó! Rendezvényekben korlátozva gondolkodhatunk, mert a hely nem sok. Legtöbbször időjárás, alkalom, hangulat és a társaság alakítja a "jövőt", nálunk igazán bármi megtörténhet!

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Klasszikus városi kiskocsmáról lévén szó befogadóképességünk elég gyenge, bent 14-15 fő kerthelyiség kb. 20 fő! Parkoló van, kerékpár elhelyezési lehetőség van!

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Vannak jobb és rosszabb időszakok, akik ismernek minket, azért azok mindig bejönnek, mert kicsit ránk is kíváncsiak! Mindenki fogyasztási igényeit próbáljuk teljesíteni, és ahhoz gyorsan alkalmazkodni! A boltok vasárnapi nyitva tartás korlátozása kicsit ritkította a boltba küldött PAPUCSOK számát!

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- Az igazat megmondva nem jártam ilyen intézményekbe ,és most is csak a "mi gyermekünket" látogatom! De azért fontosnak tartom őket, mert nem kevés embernek jelenthet egy kis hovatartozást, közösségi életet, lazítást, hasonló társaságot, béke szigetét, bulira hangolást és persze szomjúságoltást!

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Ezt Bővíteném! Vannak jó ötleteim, de ezek még titkosak!

+1. Kocsmafotók:

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr27302540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása