.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 03. 11. - apuska
Kaptár Music Pub
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 2400 Dunaújváros, Béke tér 3.
Tóth Zoltán üzletvezető válaszol.

> A pultos leányainkra kimondottan nagy figyelmet fordítunk.

Adatlap

Elérhetőség: +36 70 273 7956
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/kaptarmusicpub
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 18-06
Extrák: kerékpár tároló, különterem, wifi, csocsó, flipper, karaoke, kivetítő, koncert, ital akciók, tánctér

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Ez a hely az életem. Részt vettem az építésben, kialakításban. Másfél évig voltam itt pultos, majd üzletvezető lettem. Minden italvarázslat, dekorációs vagányság és egyéb ötlet az én fejemből pattan ki. A pultos leányainkra kimondottan nagy figyelmet fordítunk, szépek, mosolygósak, segítőkészek.

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- A hely 2011.áprilisában nyílt, egy akkor még szimplán pincehelyiségként működő teremből kialakítva. A Kaptár nevet a tulajdonos találta ki, a történetét nem tudom, talán ez illett a legjobban a helyhez. Az építés előtti állapotokról találtok képeket a hely facebook profilján is! Egyébként a Bal2 rock kocsma és fesztivál terasz itt van tőlünk 10 méterre.

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- A vendégkörünk fiatalos, a 17-35 éves korosztályig járnak ide szórakozni. Szerencsére számos törzsvendégünk van, a pultosokkal való jó viszony, a megfizethető árak, a baráti társaság és a színes programválaszték vonzza őket. Továbbá ez itt egy nagy család, ahova mindig várjuk az új családtagokat!

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Kiemelni nem tudnék leget. Számtalan teltházas bulin, megszámlálhatatlan mosolyon vagyunk túl. Itt minden pillanat emlékezetes, néha pedig emlékezet nélküli! :D Rengeteg baráti zenekar, itthonról és külföldről, rengeteg nevetés és tánc. És sok-sok szerelem is nálunk lobbant lángra.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Arany Ászokat csapolunk és a Varga pincészet borait kínáljuk. Főtt étel nincs, de természetesen rágcsák szép számmal kaphatóak (chips, ropi, mogyi stb.). Specialitásaink is vannak, főleg a különleges italkombók a kedvenceink! Meglesheted őket a facebookon vagy az ide feltöltött képeken.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Folyamatosan tartunk programokat, minden hétvégén élőzenei koncertek, hip-hop fellépések, elektronikus estek, karaoke, stb. várják az ide látogatókat. Hétköznap is kellemes, válogatott zenei listával várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- A szórakozóhely előtt van egy nagyobb parkoló, 10 méterre bicikli tárolóval. A hely nagyjából 200-250 fő befogadására képes. Pincehelyiség, ezért kimondottan odafigyelünk a szellőzésre. Van nagy teljesítményű elszívó rendszerünk és ventilátoraink, fűtőtesteink, így télen-nyáron kellemes az itt lét.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- A vendégeink egy része cserélődik, de vannak évek óta ide járók is. A klasszikus italokon kívül igen-igen rákaptak a különlegességeinkre is. A folyamatos áremeléssel nehéz együtt mozognunk, de szerencsére kialakult egy olyan erős közönség, hogy a változások ellenére is szívesen látogatnak hozzánk.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- Pesten és vidéken is vannak jó klubok, de nem tudnék kiemelni egyet sem. Mi helyi szinten próbálunk fennmaradni, ritkán tekintünk más felé. De igen sok jó helyről hallani, főleg hangtechnika szempontjából. Nyilván jobb lehetőségekkel is bír egy fővárosi klub.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Majdnem mindent kihoztunk a helyből, amit lehetett. A legoptimálisabb a területelosztás, a technika, italválaszték. Főleg a kreativitásunk megmaradására van szükség, hogy újabb ötletekkel tudjuk fenntartani az érdeklődést. Persze ha tudnék, hívnék nagyobb zenekarokat, de nincsenek nagy vágyaink.

+1. Kocsmafotók:

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr937259561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása