Mikor a kocsma adja a másikat! Helyszín: 9400 Sopron, Deák tér 28. |
> A konyhánkat Budapest egyik legjobb street food séfjével raktuk össze, az étlapon burgerek, pizzák és pub food-ok vannak.
Adatlap
Elérhetőség: +36 99 787 783
Web: http://gazfroccs.com/
Facebook oldal: www.facebook.com/gazfroccs
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 17-01; P, Szo: 17-02; V: zárva
Extrák: kerékpár tároló, kiülős rész, kutyabarát, konyha, tévé, wifi, kiállítás, koncert, ital akciók, kézműves sörök
Kocsma10!
01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Tavaly január óta üzemeltetem a helyet, azóta rengeteg újítást, változtatást csináltunk. Bővítettük a kínálatunkat, sok programot szervezünk, próbálunk haladni a korral, és kihasználni a hely lehetőségeit. A személyzet is a duplájára nőtt azóta, egy stabil hat fős csapattal dolgozunk.
02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- 2011-ben nyitott a hely Sopronban, a Deák téren, egy régi polgári lakásban, amihez egy szép, egyedi belső kert is tartozik. A név meg azt hiszem csak úgy jött…
03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Sok törzsvendégünk van, akik kitartottak mellettünk az évek során, és reméljük, hogy tetszeni fognak nekik az új ötleteink is, amiket 2015-re tartogatunk. A vendégkör sokszínű, de alapvetően egy fiatalos hely vagyunk, fiatalos személyzettel.
04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Az egész tavalyi év emlékezetes volt, sok dolgot sikerült megcsinálni, amit elterveztünk. Májusban megnyitottuk a konyhánkat, szeptemberben a második pultot, decemberben megnyílt a pincénkben a BrainLab élő szabaduló szobája stb.
05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Sopronit csapolunk, van üveges Heineken, Gösser, Edelweiss, 5 féle kézműves sör, fény még champagne is, nyáron szörpök, télen forralt bor, kávé, tea. A konyhánkat Budapest egyik legjobb street food séfjével, Susánszky Ádámmal raktuk össze, az étlapon burgerek, pizzák és pub food-ok vannak.
06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Havi rendszerességgel játszanak dj-k, zenekarok, de volt már színházi előadás és kiállítás is. Tavaly nyáron a környező vendéglátó helyekkel összefogva megrendeztük a 4Sarok Fesztivált, amit remélem idén folytatunk. Zene mindig szól, és meccset is lehet nálunk nézni.
07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Kerékpárt egyelőre a folyosóra, vagy a hely elé tehetnek a vendégek, de nyárra tervezünk belső kerékpár tárolót is.
08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Azt gondolom, lehet panaszkodni, de lehet javítani is a színvonalat, újítani és izgalmasabbá tenni egy helyet, az talán többet segít.
09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
-Itthon rengeteg jó hely van, akik inspiráltak minket is, külföldről meg a vendégekhez való hozzáállást tanulhatjuk el.
10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Átgondolnánk mit tudunk kezdeni a felső és alsó szinttel, amik egyelőre részben kihasználatlanok.
+1. Kocsmafotók:
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
.. Utolsó kommentek