.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 06. 17. - kocsmablog
Fishing on Orfű - megint

pixel

> Történelme során először már elővételben teltházas a legszerethetőbb orfűi fesztivál, a zenészeknek is kedvence, a Fishing on Orfű. A Kocsmablog szerzői a kezdetektől ott töltik nyári szabadságuk egy részét, hiszen családias a hangulat, megfizethető a kínálat, jók a fellépők, és a gyönyörű környezet adta tó és az árnyékos kemping mellett olyan OFF-programok is vannak, mint a Fröccstúra, a Sörtúra, a Sommelier on Orfű vagy a Pálinkakurzus, ami szép kihívás a magunk fajtának.

Az orfűi fesztiválra minden jegy elkelt! A nulladik nap - amelyen a Kispál és a Borz (ORIGINAL) lép fel - már áprilisban teltházas lett, a fesztivál további napjaira vásárolható jegyek és bérletek pedig a fesztivál kezdete előtt egy héttel elfogytak mind egy szálig.

A családiasságáról elhíresült fesztivál nem titkolt célja, hogy az elkövetkező években (amelyek nulladik napjain szintén a Kispál és a Borz ad majd tematikus koncerteket) még inkább az elővételre összpontosítsanak, hisz nem tervezik sem a fesztivál bővítését, sem annak költöztetését.

Azoknak, akik már nem tudtak jegyet venni az idei fesztiválra – és természetesen mindenki másnak is -a  tavalyi nulladik napi Kispál és a Borz emlékest koncertvideója nyújthat vigaszt a FOO videómegosztóján.

2013. június 19-én több mint húsz produkció tisztelgett átdolgozásaival a legendás zenekar előtt. A majd négy órás gálán közel 50 Kispál-sláger hangzott el. A most közzétett verzió másfél órában idézi meg az este legjobb pillanatait, a szokásos Fishinges hangulatban, olyan előadók torkából, mint a Hétköznapi Csalódások, Uzipov, Compact Disco, Odett, Alvin és a Mókusok, Ganxsta Zolee és a Kartel, Soerii & Poolek, Óriás, Fluor Tomi, Intim Torna Illegál, Isten Háta Mögött, Belga, Punnany Massif, Supernem, Pásztor Anna, Brains, Beck Zoli, Subscribe, Frenk, Vitáris Iván.

A Kispál és a Borz koncertjén túl az idei Fishing on Orfű másik kuriózuma a Borfalu színpadon megrendezésre kerülő Nótakaraoke. A vállalkozó szelleműek egy élő cigányzenekar szólistájaként élhetik ki nótázási vágyukat, ehhez a legismertebb népdalokból, nótákból, valamint operett- és filmzenékből válogathatnak.

foo13013r.jpg

A Fishing on Orfűn fellép a hazai underground koncertzenekarok színe-java, a legnépszerűbb formációk fellépésein túl itt mutatkozik be Németh Juci új zenekara, a Hey Honey, 9 év után rendkívüli koncertet ad az annabarbi, valamint fellép a Los Angeles-i poszt-hardcore szintér kíválósága, a letlive. is.

További információk: http://fishingonorfu.hu/

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr816313307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása