.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 05. 29. - apuska
Minda Endre

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Minda Endre
Születésnap: február 6.
Foglalkozás: szövegíró, énekes

Mottó: bazz

> A Hangmás zenekar frontembere. Az együttesre jellemző behatárolhatatlan zenei világ szlogenszerű szövegekkel és fellépéseiken szuggesztív színpadi megjelenéssel egészül ki, de ha mégis műfajokban gondolkodunk, akkor a disco­ electro­punk hármas, a korai new wave és a garázs­rock jegyei fedezhetőek fel benne. 2007-es bemutatkozó albumuk Funeral Party Budapest címmel jelent meg, melyről a We Are Modern című sláger lehet elsősorban ismerős. Azóta is dolgoznak serényen, kiadtak három másik lemezt, s bár a legutolsó cím nélküli, a Petőfi Rádió és a rajongók így is egyre inkább a szívükbe zárják a zenekart."

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Szerintem ez nálam is ugyanúgy volt, mint mindenki másnál: valamikor 14-15 éves koromban talán egy iskolai klubdélutánon... Három korty után persze mindenki rájátszott, és próbálta egymást überelni hülyeségben, utána pedig megy a nagy lelkizés, világmegfejtés...

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Hagyományos értelemben vett kocsmákba nem járok, bár végül is minden kocsmának nevezhető, ahol alkoholt árulnak és nem bolt... hetente egyszer általában kikötök egy-két belvárosi beülős/kiülős helyen, főleg most, hogy végre jó idő van.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- A fő szempont nálunk az, hogy legyen egy/néhány állandó törzshelyünk, ahol mindenki szeret lenni, ez főleg praktikus okokból jó: így nem kell minden egyes alkalommal ledumálni hol/mikor/miért találkozunk.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Haverozós törzshelyünk mostanában a Központ és a Telep, szórakozóhelyből a GMK és az A38 Hajó, beülős hely a Lánchíd söröző Budán. Átmenni Budára beülni valahova majdnem olyan, mintha egy másik városba mennél.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Fröccs, sör, néha vodkaszóda, nagyon ritkán Jager.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Pár éve még volt különbség mondjuk egy amszterdami és egy budapesti hely között, de ez mára már teljesen eltűnt. A lényeg, hogy jó legyen a hely hangulata, normális arcok járjanak oda, és ne legyen turistaátverős, drága, csiricsáré.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Mosolygok és ha van pozitív visszajelzés, akkor megköszönöm. Ha nem tart órákig, akkor meghallgatom az építő kritikát is, a beszólásokkal viszont egyáltalán nem foglalkozom. Szerencsére ritka az ilyen.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Naná, határ a csillagos ég!

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Kérem kapcsolja ki.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Amikor hazaérek, kell egy nagy pohár víz és valami étel, utána meg alvás, másnap pedig vagy Momotaro Ramen, vagy egy pho leves valamelyik vietnámi helyen.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Love, peace satöbbi.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr676224022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása