.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 05. 9. - kocsmablog
Változatos Heineken bolti kiszerelés

pixel

> A magyar fogyasztók is elvárják a változatosságot a sörök kiszerelésében – ez derül ki egy átfogó kutatásból, ezért áprilistól a világ egyik legismertebb márkája, a Heineken 5 különböző üveges és dobozos multipack csomagban (4, 6 és 12 darabos) és két új méretű kiszerelésben (0,4l-es és 0,25l-es üvegek) lesz kapható a hazai boltokban. A világhírű prémium sör gyártója így minden alkalomra kínál megfelelő kiszerelésű terméket.

A folyamatos innováció a Heineken lételeme, a márka gyártója mindig a fogyasztók visszajelzéseinek figyelembevételével alakítja termékeit. A vállalat 2013 szeptemberében széleskörű felmérést végzett a magyar fogyasztók körében, 1700 fogyasztó véleményét kérdezték meg a sörök csomagolásáról és a különböző kiszerelésekről. A kutatás bizonyította, hogy a hazai fogyasztók - csakúgy, mint a megkérdezettek világszerte - értékelik a kiszerelések széles választékát, amelyek túlmutatnak a megszokott, egyenként megvásárolható 0,5 l-es dobozos és üveges sörökön.

A magyar vásárlók visszajelzéseinek megfelelően mostantól a Heineken alábbi összecsomagolásaival találkozhatunk a boltokban:

  • 6x0.25l üveges kiszerelés
  • 12x0.25l üveges kiszerelés
  • 4x0.4l üveges kiszerelés
  • 6x0.33l dobozos kiszerelés
  • 4x0.5l dobozos kiszerelés

 6Pack_250.jpg4x500ml Shrinkfoil.jpg400x4.jpg

6x330ml Shrinkfoil.jpg12x25clPack.jpg

 

Április közepétől a Heineken elindítja a multipackok bevezetését támogató TV-kampányát, illetve a hiper- és szupermarketekben jól látható kihelyezésekkel is támogatja az összecsomagolt termékeket.

Kényelem - A multipackok egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a vásárlást, hiszen a fogyasztók általában nem egyetlen sört tesznek a kosarukba, hanem akár 6 darabot is. Ráadásul az összecsomagolt termékek kényelmesebben szállíthatók, praktikusabban hűtőbe helyezhetőek, sőt ez a kiszerelés vendégség esetén is elegánsabb. A széleskörű felmérés azt is felfedte, hogy a Heineken-fogyasztók különböző méretű és kiszerelésű csomagokat preferálnak különböző alkalmakkor. A Heineken multipack pedig mindig jó választás, bármilyen alkalomra: házibulira, baráti meccsnézésre, kerti grillezéshez.

Minőség - Az új üveges kiszerelések, a 0,4 l-es visszaváltható és a 0,25 l-es nem visszaváltható, azoknak a fogyasztóknak szólnak, akik a minőséget választják a mennyiséggel szemben. A kisebb palackméret vitathatatlan előnye, hogy a sör végig hideg marad fogyasztás közben.

Megfizethető - Az eddig említett előnyökön kívül az új kiszerelések megfizethetőbbek is lesznek. A vásárlók 200 Forintos ár alatt találják majd a 0,4 l-es üvegeket, és a multipackokban is alacsonyabb a sörök egységára.

Ugyanolyan kiváló íz - Ezek a változások csak a Heineken külsejét érintik, a világ legnemzetközibb sörmárkája továbbra is csak 4 kiváló minőségű alkotóelemből áll: víz, maláta, komló és élesztő; az eddigi remek ízt és prémium minőséget biztosítva fogyasztóinak.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr296100116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása