.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 04. 10. - kocsmablog
Kocsmajális

pixel

> A tavalyi nagy sikerű Pünkösd Piknik után ismét egy szabadtéri főzőversenynek ad helyet a Városliget mellett a Dürer Park. Ezúttal a fővárosi italmérések küzdenek meg egy gasztrolimpián egymással, míg a vendégek szórakoztatásáról dj program, kirakodóvásár és gyermek játszóház gondoskodik. Újdonság, hogy a szakmai zsűriben mi is képviseltetjük Kocsmablogilag magunkat, és legjobb tudásunk szerint döntünk az első három helyezettről, akik értékes nyereményekre számíthatnak.

Éljen május elseje!

Zengjen a dalunk pajtás, fákon újul a hajtás, fogadjuk a tavaszt dallal!
Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse!

Mit terveztél idén május elsejére? Megvan? Felejtsd el! Tudunk jobbat!
A munka ünnepe idén csütörtökre esik. Mi következik ebből? Hogy a péntek is szabad! Akkor meg ki tart vissza attól, hogy egyél, igyál, mulatozz, és mindezt a legjobbakkal? Mármint olyanokkal, akik tényleg értenek hozzá. Terv szerint egy csomó-csomó budapesti vendéglátó egység képviselteti magát, hogy a kollégák elismerésén túl az első Kocsmajális alkalmával bezsebelje a legjobbnak járó 100.000 forint értékű fődíjat.

kocsmajalis.jpg

Bárkit lefőzöl?

Bár a fő versenyszám a szabadtéri főzőcske, emellett kiegészítő feladatok is várnak jelentkező csapatokra. A versenyben összegyűjthető 100 pontnak csupán a felét teszi ki a főzéssel nyerhető pontok száma, maximum 10 pont jár az előzetes kommunikációra (a közösségi médiában és a vendéglátó egységekben elkövetett kampányok alapján), a maradék 40 pontot pedig négy kiegészítő feladattal lehet összegyűjteni, melyek kiléte egyelőre titok.

sormajalis02.jpg

Nevezési feltételek

A résztvevő csapatok minimum létszáma 5 fő, melynek tagjai lehetnek dolgozók, törzsvendégek vagy akár a szomszéd néni is. A versenyen kizárólag bográcsban elkészített ételekkel, a nevezési díj megfizetése után lehet részt venni. A szervezők a nevezési díj fejében a következőket biztosítják csapatonként: 1 db bogrács állvánnyal, 1 db sörpad garnitúra, 1 db mérőkanál, 1 db fakanál, 1 kg kenyér, tűzifa és műanyag evőeszköz, illetve tányér. A hozzávalóról mindenki maga gondoskodik. A nevezési díj 5000 Ft / csapat, nevezési határidő: 2014. április 25.

sormajalis01.jpg

Csak a buli!

De mi van akkor, ha hozzánk hasonlóan Te is csak egy egyszerű kocsmatöltelék vagy? Szívás. Mármint ha részt vennél a versenyben és főzni is akarsz, bár a helyzet ilyenkor sem reménytelen, hisz még mindig megkeresheted a törzshelyed, meggyőzheted őket az indulásról, és bevonulhatsz a történelembe az ő cégérük alatt! De ha inkább csak kibic lennél, akit a május első napsugarai egy szabadtéri sörözésre csábítanak, vélhetően akkor sem fogsz unatkozni, mert a vendégek szórakoztatásáról DJ program, műbika simogató, kirakodóvásár és gyermek játszóház gondoskodik.

sormajalis03.jpg

Helyszín: Dürer Park, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
Időpont: 2014. május 1. 8:00-18:00, Zsűrizés: 13:00, Eredményhirdetés: 16:00
Info: +36 30 642 9067 www.facebook.com/kocsmajális
Jelentkezési lap
Támogatók: Team Spirit, Rézangyal, Fodbox, Kocsmablog, Rcko.fm

A rendezvény csak megfelelő időjárási viszonyok mellett kerül megrendezésre!

A fotók a tavalyi Pünkösd Pikniken készültek
forrás: https://www.facebook.com/fnyrzkny

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr715916577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása