.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 04. 3. - kocsmablog
Tehetségeket keres a Heineken

pixel

> A Heineken sörmárka április elsején bizonyította, mindenki legendás valamiben! Legújabb reklámfilmjükben egy csomó szakállas fickó produkálja magát egy óceánjáró hajón: énekelnek, táncolnak, furcsa tárgyakkal sörösüveget nyitnak, folyékonyan beszélnek madárul, istenien limbóznak. A Heineken most fogyasztói között keresi a legújabb legendákat, amin a Kocsmablog is megmérettetett, de mindenki másnak is lehetősége van erre egy a Facebookon induló játékban.

Legendák Harca

A Legendák Harca alkalmazás segítségével bárki bizonyíthatja, hogy különleges tehetség birtokában van. A játék 5 kategóriájának bármelyikére lehet jelentkezni április 4. és április 20. között, így kategóriák a következők: Szemöldöktánc, Extrém sörnyitás, Madárcsalogatás, Sörcsusza és a Limbó. A következő néhány hét alatt vélhetően legendák tömkelege mutatkozik be a Heineken Facebook-oldalán, hogy a legjobbak egy látványos döntőben mérkőzzenek majd meg. A Legendák Harcának kategórianyertesei számos ajándékkal gazdagodnak!

Annak érdekében, hogy minél többen felismerjék legendás oldalukat, a márka egy olyan videóval rukkolt elő, melyben néhány ismertebb arc is feltűnik, játékra buzdítva minden érdeklődőt. A hazai hírességekkel készült videóból kitűnik, hogy ők is különleges, már-már legendás képességek birtokában vannak. Hihetetlennek tűnik, hogy Szabó Győző 20 másodperc alatt fest meg egy képet? Vagy hogy Varga Viktor lábával a nyakában zongorázik? Hogy Müller Attila fejjel lefelé is tud szaxofonozni? Hogy Puskás Peti úgy dekázik, hogy közben selfie-t készít? Esetleg az, hogy Sena Dagadu gyöngyökkel varázsol? Aki nem hiszi, járjon utána!

 

Mindenki tehetséges valamiben

A sajtóeseményen a celebek a produkciójukkal kapcsolatban elmondták:

„Gyerekkorom óta ékszerezek, hisz édesanyám ékszerkészítő és rengeteg alapanyag van mindig nála. Kikapcsol, de nem úgy, mint a jóga mert gondolkodni kell az összeállításon, kompozíción, az összhatáson. Leginkább fülbevalókat szeretek készíteni, de mint látjátok, a gyöngyből készült álszakáll is megy.” – mondta az Irie Maffia énekesnője, Sena Dagadu.

“Annak idején még a Testnevelési Egyetemen a barátaimmal léptem fel fejjel lefelé szaxofonozva. Baromi jól sikerült, azóta a TF- es barátaim is folyton a ‘denevéres szaxofonost’ emlegetik” - mondta Müller Attila, aki nagyon büszke Magyarországon egyedülálló, legendás tehetségére.

Puskás Peti elmondta - "A gimnáziumban igazolt futballista voltam, és szerettem volna megvillantani ezt a kepésségemet a videóban. Ehhez pedig gondoltuk, ha mar sokat szelfizek, mi lenne, ha még beletennénk ezt a néha már túlzásba vitt szokásomat is".

"A főiskolán grafikusként végeztem, és utána még évekig ebből éltem. Emlékszem, hónapokon át napközben a Balatonnál készítettem schnellportrékat a turistákról, este pedig szórakoztam. Ma már aktívan nem dolgozom a szakmában, de hobbiként megmaradt, ezért is választottam a videóhoz a festést" – mondta Szabó Győző.

Varga Viktor: "A jóga és a zongorázás nekem a test és a lélek harmóniáját jelenti. Ha valaki képes ezt egyszerre prezentálni, annak hosszú, egészséges és boldog élete lehet. Egyébként úgy jöttem rá, hogy a nyakamban a lábammal is tudok zongorázni, hogy dalszerzés közben egyszer viszketett a tarkóm, s mivel nem akartam abbahagyni a dallamot, ezért úgy gondoltam, megvakarom a lábammal. Azóta ez lett az én legendás tehetségem".

legendak_harca.jpg


Mi is tehetségesek vagyunk!

Szuper képességeink természetesen nekünk is vannak. Mint ahogy a cink.hu némi rosszindulattól fűtve egy leleplező cikkben megírta, ha a különleges tehetséged mellett újságíró vagy, egyből esélyed nyílt ingyen eljutni Amszterdamba, ott a Heineken pénzén enni-inni-élni-mulatni, de nem is kispályás módon, hanem egy ötcsillagos hotelban! Hát mikor jut el egy magamfajta kocsmaturista ilyen helyekre? Persze, hogy mi is akartuk ezt a nyereményt magunknak! Mi több, jó esélyünk is volt rá, mert a mindösszesen 13 pályázó közül a Heineken kiválasztott a 3 neki tetsző kisfilmet, majd az elkövetők nevét bedobta egy kalapba, így a döntést a szerencsére bízva. Vagy inkább lerázva magukról a választás felelősségét? Már mindegy. Sajnos nem mi nyertünk, úgy tűnik, ebben a blogműfajban az örök 2. helyezett címre van bérletünk, így megpróbáltunk örülni annak, hogy más milyen boldog, és a Mika Tivadarban annyi ingyen sört inni záróráig, hogy az még másnap is fájjon.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr465901537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2014.05.16. 13:25:37

A Legendák Harca után itt a Legendák Arca!
Legendás a pofaszőrzeted? Ha van képed hozzá, ingyen Balaton Sound belépőt érhet! Katt: www.facebook.com/heineken/app_232976990231260
süti beállítások módosítása