.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 09. 3. - apuska
Kacsa

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Fábián Zsolt
Születésnap: 1971. június 3.
Foglalkozás: énekes-szövegíró

Mottó: Soha ne becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!

> Az 1989-ben alakult miskolci Bíborszél zenekar szövegíró énekese, mely némi kényszerpihenő és tagváltások után 2001-ben kapott ismét nagyobb lendületet. Bár a változások folyamatosak a banda életében, ő frontemberként mindig kitartott, 3 maxi és 3 nagylemez jellemzi munkásságukat. Legutóbb a Miskolci Lokálpatrióta Egyesület pályázatára készítették el új, Miskolcról szóló győztes dalukat, miközben Kacsa, párhuzamosan a Bíborszéllel, Danics Dórival együtt a Fantom együttesben szórakoztatja feldolgozásokkal a közönséget.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Az első igazi, ami már ezrelékben is jelentősnek számít, Tamás barátomék víkendházában történt, Miskolc-Tapolca, szilveszter, olyan 15-16 évesek lehettünk, házi bor, egyenesen a pincéből, jó savas, amitől a vasvillát is megemészted, szóval emlékezetes volt, mára pedig legendássá vált.

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Mostanában már viszonylag ritkán, illetve egy-egy jól sikerült koncert után általában ilyen létesítményekben vezetjük le a feszültséget, ünnepeljük meg a frenetikus sikert!

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Többnyire a régi, gyerekkori cimboráimmal szoktunk célirányosan helyet keresni, így fő szempont, hogy tudjunk beszélgetni, és az sem baj, ha jó a konyha, arra az esetre, ha megéheznénk italozás közben, a hangulatos kiülős helyeket nagyon szeretem, persze nyáron…

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Nem túl sok helyen fordulok meg mostanában, a legsportszerűbb a miskolci Grizzly-t megemlítenem, ott játszani is szoktunk, és ott mindig megiszunk valami csekélységet, ha elindulunk az estébe illetve most találtam rá egy nagyon hangulatos kis helyre Miskolcon, ami Kislugas söröző névre hallgat.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Jellemzően sör és pálinka, utóbbi csak minőségi, főleg gönci barack, amit évek óta ugyanonnan, családi vonalon, Göncruszkáról szerzek be, a laposüveg ugyanolyan nélkülözhetetlen része egy koncertnek, mint a mikrofon, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy alkalmanként nem csúszik le egy pohár finom bor is.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Sajnos elég kevés, ezen a téren még van mit bepótolnom, majd rajta leszek, de Amszterdam azért eléggé rendben volt, visszamennék!

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Ha nem bunkó módon teszik, akkor kedves, aranyos, udvarias, szimpatikus, készséges, barátságos, rokonszenves…stb. vagyok, mint általában! :)

08. Tudod-e, hol a határ?
- Abszolút, öööö, izé...:), persze nem volt ez mindig így, de hát fiatalság, bolondság…

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Olyanra NEM EMLÉKSZEM…! :D

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Ha előfordul, akkor három nap alvás, csend, sötétség, nyugalom..., de ilyen ritkán van, nem iszom össze-vissza mindent, szóval ha le is csúszik jelentősebb adag és sikerül tisztességesen bekaramellázni, akkor is viszonylag ritkán vagyok másnapos, de hosszú, göröngyös és viszontagságos út volt eljutni idáig!

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Nem is tudom…, talán azt, hogy ne nézzetek kereskedelmi tévét, ne hallgassatok kereskedelmi rádiót, inkább igyatok meg helyette egy jó pálinkát!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr735481570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása