.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 09. 2. - apuska
Boka

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Bokányi Zsolt
Születésnap: január 11.
Foglalkozás: Zeneipari Vállalkozó

Mottó: Ne félj, csak higgy!

> Gyerekkora óta a zene és a zenélés jelent neki mindent. A kilencvenes évek elejétől a legkülönbözőbb rock and roll formációk énekeseként tűnt fel: Cocktail, Rövidzárlat, Féktelen Centrifuga, Sárga Taxi, emellett játszott a J.A.M, az Utazók és a Mi-Csodabuli zenekarokkal. 1999-2004 között zenei szerkesztőként és műsorvezetőként dolgozott a Fehérvár illetve a Balatonfüredi JAM rádiókban. 2011-ben hívta életre a Boka és a klikk zenekart, 2012-ben bemutatkoztak a nagyközönség előtt, év végén megjelent a Rázd meg Baby című nagylemezük, és azóta is járják vele az országot, mindenhol fellépnek, ahova hívják őket, maximálisan odatéve magukat a rock 'n' roll érzésnek!

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Nagyon rég! Középiskolai szalagavatónkat követően a suli bálon!

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Soha nem voltam kocsmázós típus. És hosszú ideje már csak zenélni járok a kocsmákba.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Nem igazán kedvelem a hangos, tömött, "hőbörgős" helyeket! Inkább a kulturáltabb, nyugisabb helyek jöhetnek szóba, ahol értjük egymás szavát, mikor beszélgetünk!

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- A zenekarommal vannak kedvenc helyeink, pl. Egerszegen a Robinson, Pakson a Mirror, vagy a budapesti Amigó Bár stb. Ezeken a helyeken nem elsősorban az ital vagy étel kínálat, hanem az emberi kapcsolatok fontosak. Mert a sör mindenhol sör, de a tulajdonos és a személyzet nem mindenhol egyforma.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Nem vagyok nagy piás! Régen még előfordult hogy nagyon megszomjaztunk, írtam is dalt róla, "Egy pohár sör és a Blues" címmel, vagy az "Utazik a a zenekar" című dalok, de ma már nagyon ritkán, akkor is marad a kedvencem, tonic, jéggel és citrommal. Színpadon pedig egyáltalán nem iszunk alkoholt.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Jó és kellemes élmények fűződnek kinti kocsmákhoz is. Volt, hogy Németországban játszottunk, és a színpad mellett, külön bejárattal, egy teljesen felszerelt bárpultot biztosítottak nekünk, saját használatra, és egy fillért nem fogadtak el a végén tőlünk! Igaz, azért nem ittuk ki az egész pultot!

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Előfordul, van, hogy közös fotót kérnek, érdekélődnek merre játszunk, de semmi esetre sem gondolom, hogy ettől több vagy jobb ember lennék másnál. Egy ilyen eset mindig megtisztelő rám és a zenekarra nézve is, ezért nagyon odafigyelek rá, hogy a földön járva, közvetlen és barátságos legyek.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Igen!

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Azt hiszem nem! De ha mégis akkor az csak az alkohol miatt lehetett!

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Igyekszem nem berúgni!

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- A tehetségeket ne a tehetségkutató műsorokban keressétek, az csak szemfényvesztés! Pattanjatok fel a kényelmes fotelból, az ostoba tehetséggyártó műsorok elől, nézzetek le a közeletekben lévő kocsmába és keressétek az igazi zenét! Várunk rátok a következő Boka és a Klikk koncerten, mi ott leszünk!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr515477264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása