.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 08. 19. - apuska
kisarae

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Kis Sára Eszter
Születésnap: 1989. július 31.
Foglalkozás: designer

Mottó: Enni mindig jó.

> Minden ami Budapesti éjszaka - mondja ezt, Amszterdamból. Erre a vonalra felfűzve 2010-ben megcsinálta a Budapesti éjszaka elnevezésű Facebook oldalt, s mivel annak gyorsan és sok követője akadt, úgy döntött, mögé tesz egy hírportált. Amióta megszülettek az első cikkek, az oldal fejlesztése folyamatos, specialitása a "minden napra egy programcsokor": bulik, koncertek, kiállítások témakörben. Azóta egy állandó társat is toborzott maga mellé erősítésként, Kacskovics Attila nem csak ír, de minősíthetetlen animált gifekkel is utat mutat és sokkol. Közeli céljuk, hogy profitorientált társasággá váljanak, és hogy megnyerjék a Golden blogot.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Úristen, az nagyon régen volt. Általános iskola végén volt egy bandánk Sóskúton, életem hosszabb szakasza zajlott a vidéki piros kendős, pöttyös szoknyás nagymutter társadalomban, ahol több kocsma volt, mint utca. A lényeg, hogy két sörtől berúgtunk az elhagyatott kőbányában (ahonnan mellesleg a Parlamenthez fejtették a köveket 130 éve).

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- A nyugati áraknak köszönhetően meglehetősen ritkán, pedig Amszterdamban elég klassz lehetőségek vannak. De egyetemi éveim alatt természetes lelőhelyem a kocsma volt.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Mindig mindent meg akarok nézni, szagolni, tapasztalni. Ha valami új nyílik azonnal lecsapok rá és rángatok magammal mindenkit.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- A Tip Top Bár, mert fancy és a kilátástól különlegesnek érzem magam. Egyébként hetente váltogatom a kedvenceim, fellángoló típus vagyok.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- A céljaimtól függően változik: élvezeti értéke a jó söröknek és boroknak van. Ha jól le akarom nullázni a rendszert, akkor csakis vodkát. A többi töménnyel már mind összevesztem.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- A budapesti kocsmaélet nagy híve vagyok őszintén szólva, bár sok ország kocsmáját láttam már belülről, de a hazám a Király és a Kazinczy utca. Nyugaton nagyon finom, minőségi söröket lehet kapni, ha tudod hova kell menni, de nekem hiányoznak a morcos pultosok, olcsó felesek, kocsmatúrák, és a hajnalnál is tovább nyitva tartó helyek.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Viccen kívül rengetegen fel szoktak ismerni - bennem valaki mást. Egyszer valami ásványvíz reklámarca is voltam. Úgyhogy ezek után biztos örülnék, ha engem ismernének fel.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Nem mindig. Vagy úgy teszek, mintha nem tudnám, hogy átléphessem.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Beleönteni egy üveg pezsgőt a laptopomba és úgy hagyni ázni reggelig? Szerintem a helyemben mindenki másra fogná.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Elalvás előtt algopyrin és rengeteg víz. Aztán rengeteg citromos víz másnap. Pár óra múlva már meg tudok enni egy féldisznót. De tényleg mindenkinek ajánlom.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Tanuljatok. Éljetek. Szeressetek. Kockáztassatok. És ne hagyjátok, hogy tévében megmondják Nektek mit csináljatok.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr235459566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása