.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 07. 13. - Fehérbálna
Sörpingpong Fesztivál 2013

pixel

sortura-csik.jpg

> Most ért véget az I. Sörpong Bajnokság és már nyakunkon a Sörpingpong Fesztivál. Ha ez így folytatódik, akkor a végén népsport lesz még a beer pongból az országban.

Lassan már minden hétre jut egy fesztivál a nyári szezonban, hiszen bármire rá lehet sütni ezt a jelzőt, ami több napos részegséggel kecsegtet. A fesztiválok bája többnyire, hogy kimozdulunk a Budapestnek nevezett betondzsungelből, de jelen esetben a fesztivál apropója adja meg a különleges fűszerezést, ami a kedvet is meghozza az olyan sörisszáknak, mint mi.

sorpingpong.jpg

Már korábban beszámoltunk arról, hogy itthon is elkezdte a térhódítását a beer pong névre hallgató őrület, amit 2 különböző társaság kezdett el űzni, majdnem egy időben (a Sörpong.hu alakulatával már mi is rendeztünk egy közös bajnokságot). A Magyar Sörpingpong Egyesület (továbbiakban csak M.S.E.) rendezésében lehet kipróbálni magatokat a fesztiválon, ami már egy elég nagy helyszínváltozáson is átesett, mivel az igazi balatoni hangulatú Fonyód helyett a Római partra került végül. A fesztivál feelinget növelendő, hogy lesz strandröpi, strandfoci, medenceparty és esténként pedig a DJ-k veszik át az uralmat.

Természetesen a verseny az apropója a fesztiválnak, ezért minden nap lesz valamilyen megmozdulás ezt illetően és a versenyen résztvevők a nap végére már nagyon esélyes, hogy nem lesznek szomjasak és akkor még semmi fakultatív sörfogyasztásról nem beszéltünk.

terkep.jpg

Érdemes lesz kinézni, mert ha csak nézőként megyünk a 3 napos hepajra, akkor is csak ezeröccá’-t kell kicsengetni a bérletért és nyóccá’-t a napijegyért, ami elég jutányos. Ha indulni is szeretnétek a Prágai kiruccanásért (a sört sajnos nem fizetik Prágában), akkor azért kicsit jobban a zsebetekbe kell nyúlni, de mert mi nem indulunk, lehet esélyetek, úgyhogy bátran nevezzetek a nevezes@sorpingpong.hu címen. :)

Alant látható a fesztivál promó videója, ami a jól bevált formulát használja, hogy lenge öltözetű lányokkal mindent sikeresen lehet hirdetni. Hozzá kell tennem, nekem nem sikerülne ezzel eladni semmit sem, mert a „leöntjük egymást sörrel” kb. annyira életszerű, mint mentes vízzel lehozni egy szombat éjszakát! Sört nem pazarlunk! Ellenben ha a mondanivalója az a videónak, hogy így lehet majd fogyasztani a sört, akkor én is kitelepülök 3 napra.

Részletes program az esemény Facebookon oldalán oldalán vagy az M.S.E. weboldalán!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr767233209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása