.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • Kovács G. Maláta: Csak szólok, hogy Budapesten ezen a hétvégén sem fogjuk élvezni a kocsmázás örömét! serteperte.blo... (2020.05.15. 13:13) A pesti borozók világa
  • Ezüstvándor Arion: Milyen kár, hogy ezekből a régi borozókból alig-alig maradt már. szerettem a hangulatukat. Néha b... (2020.05.02. 00:00) A pesti borozók világa
  • Örömhernyó: Faterom sose ment be egy kocsmába se. Mert azt vallotta, hogy oda csak züllött, lecsúszott alakok ... (2020.05.01. 13:48) A pesti borozók világa
  • Csöncsön: Kitűnő poszt. Bennem (bár nyilván éreztem mindig is) igazából csak most tudatosult az, amiről az u... (2020.05.01. 09:38) A pesti borozók világa
  • szép új világ...: jó szöveg, visszaadja a hangulatot. Grat (2020.05.01. 06:46) A pesti borozók világa
  • kocsmablog: 10 millió forintért a tiéd lehet: player.hu/auto-motor-2/kocsma-ikarus/ (2020.03.30. 14:56) Bus Pub
  • Utolsó 20
2013. 06. 17. - Fehérbálna
I. Sörpong Bajnokság

pixel

sortura-csik.jpg

> Már korábban írtunk arról, hogy lassacskán begyűrűzik Magyarországra is a beer pong névre hallgató, külföldön már nagy népszerűségnek örvendő, ivós játék. Most megmutathatjátok, mit tudtok!

A június elég zsúfoltra sikerült sör tekintetében, de természetesen ki kell használni, hogy süt a nap, meleg van és végre a szabadban sörözésben sem ázunk el (hacsak nem iszunk eleget), ezért sörből sosem elég ezen a nyáron.

A Sörpong.hu csapatával karöltve szerveztük meg az I. SÖRPONG BAJNOKSÁG-ot. A bajnokság 4 fordulóból fog állni, aminek a végén egx csapat lesz, aki nem csak egy élménnyel, hanem jóféle nyereményekkel is gazdagodik. Természetesen a többi jól teljesítő csapat sem fog üres kézzel távozni. A fordulókon pontokat lehet gyűjteni, és a 4 forduló után hirdetünk győztest.

sorpongbajnoksag.jpg

A helyszínek és időpontok a következők:

- 2013.06.20. - Limit Bár (1073 Budapest, Erzsébet krt. 19.)
- 2013.06.27. - Club Söröző (1077 Budapest, Izabella u. 44.)
- 2013.07.04 - Tip-Top Presszó (1078 Budapest, Nefelejcs utca 10.)
- 2013.07.11. - Western Pub (1094 Budapest, Ferenc krt. 17.)

Minden forduló este 20 órakor kezdődik!

Nyeremények: Sok sör, eredeti német korsók, csapatpólók!

Nevezési díjak (tartalmazza a sörök árát):

- Egész bajnokság nevezési díj (mind a 4 fordulóra): 4950 Ft/fő (egy csapat két főből áll)
- Egy fordulóra: 1490 Ft/fő (egy csapat két főből áll)

Nevezzetek minél hamarabb, mivel a helyek gyorsan fogynak és sajnos a résztvevők száma korlátozott.
Jelentkezni a verseny@sorpong.hu címen csapatnév, csapattagok nevének megadásával!
További részletek az „I. Sörpong Bajnokság” Facebook oldalán vagy a Sörpong.hu oldalon található.

Légy TE a Sörtúra első Sörpong bajnoka!

„Pattogjon a labda, folyjon a sör...Induljon a SÖRPONG!!!”

1. forduló után update:

A Limit Bár 3 szintes komplexuma adott otthont az I. Sörpong Bajnokság első fordulójának, ahol láthattuk, hogy bár ez a sport itthon annyira nem elterjedt még, de vannak már most is profi játékosok...

... vagy csak nagyon szerencsések?

Ebben a sportban a tudásra és a szerencsére egyaránt szükség van, mert egy elfogyasztott mennyiség után már nem nagyon lehet hagyatkozni a több évnyi kemény edzésre hiszen az alkohol kicsit tompítja a képességeket. Érdeklődve gyűltek az emberek a pincében elhelyezett asztalok köré, várva hogy megmutathassák mit is tudnak, hiszen biztosan jó játékosok lesznek, mert a sört szeretik és ez egyenes út a profi sörpong versenyzőhöz. Egy kicsit más kép alakult ki a forduló végére szerintem és belátta a versenyzők nagy többsége, hogy kis gyakorlás nem fog ártani.

A Limit Bár pincéje pontosan az ilyen kocsmai sportokra van kitalálva, ezért a darts és a csocsó mellett igazán otthonosan mutattak a Sörpong asztalok is. A verseny gyorsan elkezdődött, mindenki türelmetlenül várta a küzdelmek kezdetét. 3,5 óra kőkemény csatázás után a Rumspringa csapata került ki győztesen a fordulóból és a srácok nem kezdők voltak az is biztos! Mint azt a képeken is láthatjátok volt, hogy egymás nyakában ülve dobták be a másik csapat poharába, volt hogy háttal dobták be a pohárba, nem ismertek lehetetlent.

 

4. forduló után update:

Az utolsó fordulóban dőlt el, hogy ki lesz a bajnok, ezért kifejezetten izgalmasra sikerült a döntő. Végül a legesélyesebb Rumspringa csapata nyerte a bajnokságot (ők dobtak egymás nyakából). Második lett a Pointer Western Team és harmadik a Noobs csapata. A 4 forduló alatt összesen 92 liter sört fogyasztottak el a résztvevők, ami átlagosan pont 23 literre jön ki egy fordulóra. Szerintem ez igazán szép mennyiség.
Még egyszer köszönjük minden kocsmának, akik otthont adtak a fordulóknak és nagy gratuláció minden résztvevőnek! Reméljük jól éreztétek magatokat. Ha nem volt elég a Sörpongból, akkor a Sörpong.hu weboldalán tudtok tájékozódni az elkövetkező eseményekről.

A következő megmozdulás a Sörtúra lesz augusztus 17-én, ajánlatos arra is jönni.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr137232967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.