.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 06. 15. - kocsmablog
Mennyi sört iszol?

pixel

> Mennyi sört iszol meg egy nyár alatt? Megtelne vele egy medence? Erre és hasonló kérdésekre ad választ a MindMegittam.hu, Magyarország első sörfogyasztást mérő web-lapja.

Egy gyors regisztráció után, az elfogyasztott söreidet könnyen és gyorsan, szinte egy gombnyomással tudod rögzíteni. Az így bevitt söreid ezután virtuális tároló edényekben gyűlnek, amelyek ha megtelnek, mindig nagyobb és nagyobb méretűre váltanak át, így követve sörfogyasztásodat és így nyújtva számodra egy könnyen értelmezhető és nem utolsó sorban élvezhető mérést. Az első ilyen tároló edény egy 5 literes műanyag vödör, az azt követőek viszont legyenek meglepetés.

A sör-bevitel úgy lett kitalálva, hogy elfogyasztott sörödet 3 napig tudod 'regisztrálni'. Ez azt jelenti, hogy egy adott napon az aznapi, tegnapi és tegnapelőtti söröket tudod bevinni. Az ennél régebbi sörök bevitelére a statisztika pontosan tartása miatt nincs lehetőség. Ugyan ki emlékszik már pontosan arra, hogy hány sört is ivott a múlt héten?! A három napos beviteli kötelezettség pedig még egy bulizós hosszú hétvége után is elégséges.
Az összes elfogyasztott mennyiség mérése mellett, a program különböző kitűzőkkel a sörözési szokásaidat is jutalmazza. Végül pedig, az elfogyasztott sörökből különböző statisztikákat is számol, mint például átlag, legtöbb sörök, leghosszabb sörözési periódus, leghosszabb sörmentes időszak, stb...

mindmegittam_flyer_640x450.jpg
A MindMegittam.hu jelenleg web-oldal formájában működik és bármely internetezésre alkalmas eszközzel elérhető, azokra optimalizáltan készült, így bárhol és bármikor használható.

Regisztrálni a http://mindmegittam.hu/regisztracio.php címen lehetséges.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr195367169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása