.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 05. 9. - kocsmablog
Borsodi Super Dry

Helyszín: Gozsdu Mano Klub,
Időpont: 2013. május 8.
Google Maps

Minden korty sör olyan, mint az első!

A Borsodi Sörgyár bemutatta legújabb innovációját a nyilvánosságnak, a Borsodi Super Dry sört. A hazánkban egyedülálló sör különlegessége, hogy minden kortya tökéletes sörélményt biztosít azzal az újdonsággal kiegészítve, hogy nincs hosszan tartó, kesernyés utóíze. A különleges ízélmény a felhasznált speciális komlónak és az új erjesztési és sörfőzési technológiának köszönhető. A Borsodi alapvető íz karakterisztikáját hordozó új termék mindazok kedvence lehet, akik szívesen lemondanak az utóízről, és csak a friss sör ízének élményére szeretnének figyelni.

borsodi_superdry_doboz.jpgsuperdry.jpg

A Borsodi Sörgyár évek óta a hazai sörpiac meghatározó innovátora. A tradicionálisnak számító sörpiacon jelentős átalakulást indított el évekkel ezelőtt, amikor az un. középkategóriás, széles körben elérhető sörök között bevezette a Borsodi Frisst, az első ízesített sört. Az azóta megjelent, számos ízben hozzáférhető, kategóriát teremtő sör ma már jelentős piaci részesedéssel rendelkezik.

A Borsodi Super Dry szintén egy nagyon izgalmas innováció, amely kategóriateremtőként jelenik meg a piacon. A különlegessége, hogy megőrzi azt az aromát, ami a jó sört jó sörré teszi, ugyanakkor a kesernyés utóíz pillanatok alatt eltűnik, így minden korty ugyanolyan élvezetet nyújt, mint az első. Ezt az egyedi ízvilágot magával hozó sörtípus Japánban és Kanadában már óriási sikerrel debütált korábban, a Borsodi jóvoltából pedig végre elérkezett hazánkba is. Az elegáns dizájnnal bemutatkozó SuperDry új irányt mutat a söripari innovációk között.

Fotók forrása: Felvilágosult alkoholizmus blog

Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója a termékbemutató sajtótájékoztatón emelte poharát, és úgy nyilatkozott:

Büszke vagyok arra, hogy a Borsodi Sörgyár összes dolgozójának nevében bejelenthetem, valami teljesen újat alkottunk ezzel a termékkel, amelynek nincs párja az országban. Nem is szaporítom tovább a szót, egészségünkre!

 
Mit is mondhatnánk egy cseh szaktársnak erre? Na zdraví!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr3513736710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása