.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 04. 29. - kalimpa
Kast

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: K. Ádám
Születésnap: Top secret!
Foglalkozás: festőművész

Mottó: FucktHeshiToutoFlife

> 1996 óta foglalkozik graffitivel, stílusát a sokszínűség és az űrbéli világ jellemzi. Az AFX Crew alapító tagja. Rajzai rendre feltűnnek a Filatorigát legálfalán, de a nemzetközi underground szcéna meghívásai nyomán azok sokfelé viszontláthatóak szerte Európában is. Részt vett Szentkirályi utcai Classic's bar belső terének kialakításában. Vásznakat, printeket és dekorációt készít.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Feltehetőleg középiskola elején egy erdélyi kiránduláson, de erről nincsenek pontos adatok. Ezt sajnos a barátaim sem tudták megerősíteni. Mindenesetre az erdélyi nagyon "emlékezetes" volt. Emlékszem az első körre, amikor megtudtam mennyibe került a 8 feles vodka, amit kikértem. Reggel tehénbőgésre keltünk, mert sikerült a pusztában pont a tehenek reggelizőhelyének a közepére verni a sátrunkat.. utána egy hétig nem tudtam még egy sört se leutálni brrr..

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Pár éve még hetente 3-4-szer is eljártam. Mostanában heti 1, max 2 alkalom a jellemző.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Hogy ők ott legyenek! Nagyjából bárhol jól tudom magam érezni, de az egyszerűbb helyeket kedvelem igazán. Szeretem a hangulatos kiskocsmákat. Gyerekkoromban a Bercibá-ba jártunk a haverokkal a Bartók Bélán.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- A Központ és a Telep. Nagyon jó helyen vannak és kiváló a közönség! És hát természetesen a Classic's Underground Bar, amit jó barátommal, Forkkal dekoráltunk belülről! Ha még nem voltatok, feltétlenül nézzetek le hozzájuk! Egy videó is készült a festésről.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Általában bármire kapható vagyok, ha illik a hangulathoz. Ha kocsmába megyek sört és whiskey-t szoktam kérni. És ha lehetőség nyílik rá legurítok egy Irish car bomb-ot is szívesen!

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Általában, hogy nyugatabbra rohadtul drágák. Ezen felül pohár sört kapsz korsó helyett, drága a kokó is, sok baj van velük ;) De a viccet félretéve, remek helyeken jártam Írországban például. Arrafelé tudják, hogy mitől lesz hangulatos egy kocsma!

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Örülök neki általában, mindig jó érzés, ha felismerik az embert! Főleg, ha egy sör is társul a felismerés mellé!

08. Tudod-e, hol a határ?
- Volt már, hogy emlékeztem rá mikor mentem túl rajta, de nem igazán szoktam figyelni. De azért sokat fejlődtem már ezen a téren is. Van, hogy egészen vállalható állapotban hagyom ott a mulatságot.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Rengetegszer! Az a baj, hogy ez nem nagyon állja meg a helyét. Épp ahogy egy szörnyű másnapon megfogadja az ember, hogy soha többet nem iszik. Arra is volt már példa párszor...

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Régebben velőspacal savanyúsággal és somlói galuska a végén! Manapság rengeteg víz, még alvás, és - esküszöm működik - friss zöldség!

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Együnk, igyunk, mulassunk, hátha nem is halunk meg holnap.

Kast - Apocalypse from Kast AFX on Vimeo.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr675247957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása