.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 04. 16. - apuska
Sport 7 Pub

Cím: 1092 Budapest, Ferenc körút 24.,
Látogatás: 2013. március 2. 22:20-02:00.
 Bezárt, megszűnt! 
Google Maps

Az egész a deci!!

Telefon: +36 1 353 6296
Facebook: fb.com/Sport-7-Pub-és-söröző/464971740193014
Web: http://sport7pub.hu

Vélemény

apuska:

Bármennyire is fősodor, és nap mint nap látja az ember a Kombínóról, ritkán tudja visszaidézni, hogy mi volt a helyén annak előtte. Egy biztos. A Sport 7 helyén nem kocsma! Mondjuk Edényvarázs vagy Méterárú... Kb. 1 éve.

A Sport 7 Pub a szomszédos körúti vetélytársainál (X1, Zöld Gyémánt) első ránézésre sokkal ügyesebb. Jól használja ki az óriási kirakatot, amin keresztül fényes és barátságos beláttatást enged, plusz kaja-, sör- és tévéfronton is megtoldja még egy csipetnyi különlegességgel: spéci pizzákat és amerikai ételeket kínál, magának csapolhat az emeleten az ember, plusz annyi itt a nagyképernyős tévé, hogy kb. szarás közben is nézheted. És mégsem nyilvánvalóak ezek az erősségek! Sőt, egészen addig fel sem tűnnek, amíg be nem lépsz, és nem nézel körül.

Neve alapján mondjuk sejthető, hogy ha leszáll az est, itt a meccsnézéseké a főszerep. Ennek megfelelően a pult fölött megannyi kupa, érem és focilabda díszíti a teret, plusz a képzavar kedvéért egy kehelynyi parafadugó, illetve az elmaradhatatlan tévé, hogy a pultnál a fehér bőrborítású bárszékeken ülve / a rendelést leadva se maradj le semmiről, amit a túloldalon kamera követ. A kőpadló, nyers fa és tégla aránya a földszinten úgy egyébként remek, amit a szőnyeggel borított falépcső, a karcsú kovácsoltvas lépcsőkorlát, és az ehhez illő csillár szépen tovább finomít, míg a szűkre hagyott emeleti belmagasság: a laminált padló és a plafonon a lambéria egy picit össze nem présel. Pont mint valami klasszikus pesti polgári bérház kényszerűségből kialakított galériáján, akkor jó, ha már ülünk.

Vagy mondjuk úgy, nagyon jó! Mert igazán férfias játék az asztalba épített Juventus, Real Madrid, Barcelona stb. címerrel díszített sörcsap, amire szabadon köthető Soproni, Heineken vagy Edelweiss hordó, így egy-egy asztaltársaság tagjai többféle ízlés szerint maguknak csapolhatnak, és akár a BeerCo-ban, itt is kialakulhatnak spontán versenyek. Az asztallap alatt található számlálón online lehet követni a fogyasztást - az egész a deci!!! -, és a végén a számlát is az itt mutatott érték alapján kell kiegyenlíteni.

Ami kicsit még furcsa, az a WC melletti emeleti sarok, ami egy térelválasztó függönnyel leválasztható a sportos nappalitól, mint egy VIP-szoba: tapétával, kényelmes ülőgarnitúrával és privát tévével várja a valóban otthonos környezetre vágyókat, de a kanapén akár aludni is lehet.

Ja. Itt tudtuk meg, hogy az Eurovíziós dalverseny magyarországi döntőjét ByeAlex nyerte! :)

kalimpa:

nem is gondoltam volna, hogy a mester utca környékén van ennyire igényes, de nem drága kocsma is. a kiszolgálásra panaszunk nem lehetett, előzékeny hölgy hozta a rendelt dolgokat egy kedves mosoly kíséretében.

a szokásos pia kínálaton felül vannak pizzák és melegszendvicsek az éhezőknek, de ami itt a legnagyobb kuriózum, az az asztalokhoz tartozó sörcsap!!! amiből magadnak töltögetheted a korsódat, s egy számláló szépen pörög az elfogyasztott dl-k arányában.

a WC kifejezetten tiszta és rendezett. extraként a bazinagy TV-ket lehet még említeni, ahol folyamatosan az éppen aktuális meccseket lehet nézni.

elég jó a hely.

dancsopanza:

- Most hol vagyunk? - És kik játszanak? - Csapolhatok? Miért? - Csak! - Adsz? - Ja... - Ez habos. Nem, ez csak hab! - Csináld normálisan bazd meg! - Ez így jó. - Jó, a faszt! - Így kell azt! - Na. - Csak mákos van. - Nem, én ezt tudtam. Csak nem jó a csap.

Egyébként az emelet csapolhatsz magadnak, számláló az asztal alatt, pontos, nem csal. De ha a Lili csapol, 50 szeszcertiusszal olcsóbb. Lent a pultban. De megéri a fönti csapolás az felárat, hangulata van, főleg ha verseny alakul ki a szomszéd asztallal, vagy hogy ki tud habosabbat. Sport tévé megy, de nem kötelező. A WC kézszárítója 10.000/s. Na. Csináld normálisan!

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Soproni, 350 Ft
Üveges sör: Soproni démon, 390 Ft
Bor (1 dl): Szent István Juhfark, 200 Ft
Rövid (4 cl): Unicum, 420 Ft
Üdítő (2,5 dl): Cappy rostos gyümölcslé, 320 Ft
Meleg ital: Capuccino, 260 Ft
Harapnivaló: Csípős csirkeszárny, 990 Ft

Értékelés

3,5

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr275213036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2017.08.04. 09:47:56

Megszűnt Sport 7-nek lenni. Sebaj. Most Malina Pub!

apuska · http://kocsma.blog.hu 2019.08.15. 22:42:57

Nesze neked Malina Pub... Most már Pipi! De nem egy olcsó peep show, hanem szendvicsező, falatozó.
süti beállítások módosítása