.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 03. 6. - apuska
EPIC wine&more
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 1074 Bp., Király u. 13. (Gozsdu udvar)
Nagy Gergely üzletvezető válaszol.

> Az emberek hangulatához igyekszünk hangolni.

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 856 5465
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/EPICwnm
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P: 14-02; Szo, V: 12-24
Extrák: terasz, tévé, koncert, wifi, koncert, bankkártya elfogadó, kutyabarát, ital akciók

Kocsma10!

01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan kapta a nevét?
- Az Epic 2012. júliusában nyitott. Egy szép (fél)nyári szezont és egy kicsit nehézkes őszt, illetve telet tudhat maga mögött. Nevét az angol "epic" fokozó szóból kapta, mely szerint szeretnénk valami nem mindennapit, emlékezetest alkotni, amit megjegyeznek vendégeink.

02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Vendégkörünket azok a 20-as, 30-as fiatalok alkotják, akik munkájukkal elégedetlenek, de mégsem tesznek semmit az ellen, hogy ez megváltozzon. Viccet félre, 20-as, 30-as fiatalok, valamint a helyszínnek köszönhetően, turisták.

03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Szerencsére vannak, és nagy részüket már személyesen is ismerem. Talán azért járnak vissza, mert ők szeretik, ha odafigyelnek rájuk, ha tudják mit szeretnek/ mit nem szeretnek, és persze, mert van egy két olyan fogásunk, amit máshol nem lehet kapni a városban.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- 2012 Szilveszter. Telt házunk volt, de este 10 órakor elment az áram és nem is jött vissza. Papíron számoltunk, csak gyertyák világítottak és egy laptopról cincogott a zene. A vendégek kitartottak mellettünk, sőt egyre többen jöttek, éjfélre 80-an voltunk és nálunk volt a legjobb buli aznap.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen áron?
- Hobbiborbár vagyunk, csak egy sörünk van csapolva, Pilsner Urquell 590Ft/ korsó áron. 25 féle magyar borunk van, áruk 250Ft - 720Ft/ dl között változik. 70 féle koktélt árulunk, 790 Ft - 1290 Ft-ig. Enni különböző hideg és meleg falatkákat, pizzákat kínálunk. 990Ft - 1090Ft-ba kerülnek.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- Akciók többnyire hét elején vannak, illetve a kora esti órákban, változóan koktélokra, borokra, sörre, röviditalokra. Van heti egy élőzene és egy Dj. Zene: blues, rock, elektronikus, mai, régi, nagyon régi. A nap és az emberek hangulatához igyekszünk hangolni.

07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- A hely 40 fő befogadására képes. Kerékpártároló a tavaszi, nyári bringás szezonra lesz. Asztalt foglalni lehet, elérhetőségünk a facebook oldalunkon található.

08. Mi a véleménye a dohányzásellenes törvényről, hogyan oldja meg?
- Én is dohányzom, de egyetértek, hogy zárt légterű helyeken ne lehessen dohányozni. Hogy 5 méteres körzetben sem lehet dohányozni, azt már egy kicsit túlzásnak tartom és megoldani is nehezen tudom. De mindig megoldjuk.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Budapest: Lumen - itt van legjobb kávé. Kadarka - egy igazi borbár. Telep - a bandázóhely. Spanyolország: a 100 Montaditos, széles választék, egyszerűen megoldva. London: egy igazi sötét blues kocsma, The Blues Kitchen, Camden town-ban.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Ha tehetném ugyanezt a koncepciót vinném át egy nagyobb helyre, ahol több teret adok mindennek, amivel dolgozunk, nagyobb figyelmet fordítok mindenre, amit kínálunk. Koncerteket, bulikat szerveznék, filmeket vetítenék, kiállításoknak, piacoknak adnék teret.

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr865116557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása