.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 12. 11. - apuska
Ring Café & Burger Bar
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 1061 Bp., Andrássy út 38.
Susánszky Ádám tulajdonos válaszol.

> Budapest legjobb hamburgeréért térnek vissza hozzánk egyre nagyobb számban.

Adatlap

Elérhetőség: +36 1 331 5790
Web: http://ringcafe.hu/
Facebook oldal: http://www.facebook.com/ringburgerbar
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 10-24
Extrák: terasz, kutyabarát, különterem, konyha, tévé (digi), wifi, újság, ital akciók, kézműves sörök, bankkártya elfogadó

Kocsma10!

01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan kapta a nevét?
- Budapest első Gourmet Burger bárja lassan három éves. A koncepció lényege volt, hogy legyen egy minőségi hely az Andrássy úton, ahol kiváló marhahúsból készülő hamburgert és steak-et készítünk.

02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Fiatalok, kb. 60% magyar, 30% külföldi. Turisták, itt élő diákok egyaránt. Átlagosan 21-40 éves korosztály, akik szeretnek a trend alkotó csapatba tartozni.

03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Budapest legjobb hamburgeréért térnek vissza hozzánk egyre nagyobb számban, igyekszünk megszolgálni a rólunk terjedő híreket!

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- Amikor megnyertük az eddigi legátfogóbb hamburger versenyt a városban blogon.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen áron?
- Dreher és Paulaner van csapon, illetve kézműves sörök a hűtőben (Keserű méz). Kancsós koktélok az egyik specialitásunk. Sörök 600-900 forint, koktélok 900-1600 forint, kancsós koktélok 2200-3000 forint.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- Szomjas Szerda minden hónap első szerdáján, 50%-os italakciókkal. Kedden Paulaner sör 1-et fizet 2-őt kap, szerdán Steak Szerda 20% kedvezménnyel, hétfőn diákkedvezmény 20% mindenre.

07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- 50-60 fő, bringatárolás az étterem előtt, asztalfoglalás telefonon.

08. Mi a véleménye a dohányzásellenes törvényről, hogyan oldja meg?
- Télen is használható körbekerített, fűtött teraszt építettünk, amit november végéig még étkezésre is használtak vendégeink, most dohányzásra.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Menza étterem, mert viszonylag minőségi vendéglátást folytatnak több mint 10 éve, elég nagy számú vendéget kiszolgálva.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Nyitnék egyet Budán is.

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr984957787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása