.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 12. 4. - Fehérbálna
Ámor söröző

Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 1.
Látogatás: 2012. november 24. 21:00-22:30
Google Maps

Egy sör a haverokkal, egy jó billiárd mellé, és ha megjött pár ital után a bátorság, akkor jöhet a karaoke.

Telefon: +36 70 575 9592
Facebook: fb.com/amorsor
Web: -

Vélemény

sörtúra:

Mintha csak egy csepeli egységben lettem volna, mindenki ismert mindenkit, biliárdasztal, zene, néhány fura fazon… igazi otthonos hangulat, ahol lehet, hogy még Ámor nyila is eltalálja az embert.

Az Ámor söröző nem tartozik épp a központi helyek közé, mivel Újpalotán helyezkedik el, de ennek ellenére szombat este tele volt. Már távolról sokat sejtetett magából, a vendégek kint ácsorogtak az ajtó előtt csöndesen, nagyokat slukkolva a cigibe, és az óriási üvegablakokon át bent is elég nagy tömeg sziluettje rajzolódott ki. Egy lakótelep közepén található, ami ideálissá teszi arra, hogy generációk tévedjenek be italozni. Egy sör a haverokkal, egy jó billiárd mellé, és ha megjött pár ital után a bátorság, akkor jöhet a karaoke.

Az árképzésre nem lehet panasz, italakcióban a Jim Beam 290 Ft, úgy tűnik, mostanában jó helyekre jutok el. Rengeteg más akció is van, úgyhogy hasonló áron lehet kapható egy csomó jó pia. A sör tesztelve, itt is minden rendben van az ízzel és külalakkal, és a pultos hölgyek is gyakorlatilag rögtön kiszolgáltak minket, ahogy odaléptünk, még annak ellenére is, hogy ténylegesen tömve volt a hely.

Mint ahogy azt már említettem, van egy biliárdasztal a söröző közepén, ami olyan érzetet ad, mintha az lenne a legnagyobb dobása a helynek. Nem mondom, hogy nem így van, de körbe-körbe boxok vannak a belső térben, ahol a társaságok kényelmesen el is különülhetnek a forgatagtól, ha éppen úgy kívánja a kedvük. A sporteseményekhez van TV, és nagyon kellemes meglepetés, hogy egy vetítővászon is el volt helyezve az ominózus esten, ami elmélyíti a karaoke lehetőségét mindenkiben, továbbá a meccsnézésekre is tökéletesen alkalmassá teszi a helyet.

A terasz már nem volt elérhető, de a hírek szerint ott is elég nagy élet szokott lenni, és a méreteiből adódóan nagyobb társaságok is elférnek.

Összességében egy kellemes helyet találtam Újpalotán, ami hangulatában emlékeztet a csepeli egységekre, de mégis kicsit más. Születésnapozásokra, privát bulikra, ugyanúgy alkalmas, mint egy pár nyugodt sör elfogyasztására a hosszú hét lezárásaként. Azt már mondanom sem kell, hogy az állandó jellegű italakciók a buli előtti alapozásra is simán kvalifikálják az Ámort.

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Arany Ászok, 290 Ft
Üveges sör: Kozel, 310 Ft
Bor (1 dl): Folyó, 150 Ft
Rövid (4 cl): Fütyülős mézes, 390 Ft
Üdítő (2 dl): Rostos gyümölcslé, 240 Ft
Meleg ital: Capuccino, 200 Ft
Harapnivaló: -

Értékelés

3,5

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr3112069493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2016.12.23. 13:02:36

Úgy láttam, 2015 elején alaposan kikupálták. Most már valóban igényes telepi kocsmának tűnik, ezzel a panelház tövébe hozva a helyieknek a belvárosi 4-es 6-os ivók szintjét.
süti beállítások módosítása