.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 11. 16. - apuska
Medikus kávézó

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 89/C.,
Látogatás: 2012. október 24. 18:15-20:35.
Google Maps

Egészségkártyával lehet fizetni?

Telefon: +36 30 819 8113
Facebook: fb.com/Medikus-Café-112709872186136
Web: -

Vélemény

apuska:

Régi perverz vágyam volt eljönni ide a csapattal, mely erősködésemnek az lett a vége, hogy többen az utolsó pillanatban lemondták, hogy messzebb van az annál, mint amennyire jó. Ezzel nem is lehet nagyon vitatkozni.

Bár ha jól meggondoljuk, a Klinikák metrómegálló, amivel a Medikus presszó, café, kávézó (mikor hogy) pontosan szemben van, a Corvin negyedtől még gyalog sincs messze. De minek is sétálna valaki egy semmi különlegességgel sem bíró kocsmáig arra? Így aztán megmarad ez azok szórakoztatására, akiknek ez ki lett találva, akik a környékbeli épületekben élnek vagy tanulnak. És mi az ő legfőbb igényük? Hogy legyen olcsó és ingyen wifi!

Az itallapon fellelhető listaár sem utolsó, de az utcafronton magát kellető ital akciókkal együtt biztos észveszejtője ez az orvostan könyvek felett tespedő egyetemistáknak. A lyukas órában egy kávé, ebédre valami egytálétel, netán suli után egy sör épp csak az íze végett? Van az a SOTE épület, amihez ez van a legközelebb.

Ilyen módon az sem feltétlenül furcsa, ha külföldi diákokból is jut valamennyi ide. A barackszínű falak és műpálmák közé, két szinten szinte minden, ahol annyi a falakra és a plafonra ragasztott led csík, ami már kiégette a szemem, az egykori kényelem és vad bulik fokmérője néhány leharcolt, hangyák lakta bőrfotel, és a csütörtök esti gyilkos programkínálaté: karaoke. Vagy ami állandó: két kis szobácska az emeleten, egyikben egy csocsóasztal, másikban két apró négyzet alakú presszóasztal összetolva egy extrém mély dekoltázzsal kacérkodó kamionos szőke nő faliképe alatt, ami kártyapartikhoz, spontán szexhez, házi feladat megoldáshoz ideális lehet. Érdekesség a férfi WC-ben, hogy a piszoáron is van lehajtható 'ülőke', mely rendeltetésszerű használat esetén lássuk be, fölösleges.

Végezetül a kínáltról pár szó. Bár a konyha marketingje az elvi italválaszték fényében (a csapolt sör a gyakorlatban elfogyott, az üveges félbarna és barna sörkészletnek is hamar a végére jártunk) szerény, de 700 forintért véges alapanyagkészletből több ebédmenüt kínáltak: indonéz csirkemell rizzsel / tavaszi csirkemell rizzsel / milánói penne / carbonara penne / bácskai rizseshús + 3dl kóla! Az üres poharakért alkalmanként a galériára is feljáró leányka kézírásos tipográfiájú 'medikus' hímzése a fekete inge hátán a maga amatőr kivitelezési módján bájos, mint az a mosoly az arcán, mikor megkérdeztem tőle: egézségkártyával lehet fizetni?

kalimpa:

Régóta nézegetem már ezt a kocsmát, mivel a környéken lakom, de soha nem jutott eszembe, hogy igyak itt bármit is, most már tudom miért.

Semmi dizájn, üvölt a rádió, ezért üvölt mindenki más is, és még egy kivetítő is van a lépcsőnél, amin sportközvetítések mennek... nem is értem. Semmi ráció nincs ebben a kocsmában, nulla, még csak szidni sem érdemes, felesleges rá több szót pazarolni, ahogy Cookie-ra a nyomorult rádióból.

baller:

Én egy másik alkalommal jártam itt, és mondhatom, elég kontrasztos. Az emberek kontra környék, kontra hely belső berendezése kész szociológiai tanulmány. Az árak elég barátiak... a nyugati kényelem keleten mondattal lehet legjobban jellemezni. Az a tipikus egyszer érdemes hely, amit most göthösségem folytán ki tudtam hagyni.

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Arany Ászok, 310 Ft
Üveges sör: Dreher Bak, 400 Ft
Bor (1 dl): Folyó, 70 Ft
Rövid (5 cl): Unicum, 440 Ft
Üdítő (2,5 dl): Cappy rostos gyümölcslé, 270 Ft
Meleg ital: Capuccino, 370 Ft
Harapnivaló: Bácskai rizseshús, 700 Ft

Értékelés

2,5

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr924905442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása