.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 11. 15. - Fehérbálna
I. Sörtúra Kvíz

pixel

sortura-csik.jpg

> Elérkezett az ideje annak is, hogy kivételesen az eszünket vegyük igénybe a májunk helyett, bár nem kell attól félni, hogy bárki szomjasan menne haza. Ugyanis a jó válaszokat szesszel honoráljuk!

Sok töprengés után elhatároztuk, hogy megrendezzük az első kvízt a Sörtúra keretein belül, és megnézzük, hogy mennyire nyitottak az emberek arra, hogy némi értelmiségi megmérettetés legyen számukra a sör mellett. Nem mi találtuk fel a spanyol viaszt, ugyanis a kocsmákban rendezendő kvízek ötletét a Quiznight csapatától csentük el, mégpedig annyira elcsentük, hogy az Ő segítségük nélkül nem is jöhetne létre ez az este.

A kvíz alatt fogunk némi italakcióval és rágcsálnivalóval szolgálni, nehogy az agyműködés egy pillanatra is emiatt akadozzon a kérdések záporában. Lesz villámkérdésekből álló blokk, melynek a győztesét felesekkel díjazzuk, mert hát, ha gyorsan vág az esze, akkor feltételezhetően gyorsan is tud inni. Lesz egy totális győztese is az estének, akiket szintén díjazni fogunk, de azt nem árulhatjuk el mivel, de gondolom mindenki sejti, hogy van némi köze az alkoholhoz…

quiznight.jpg

A csapatok maximum 5 főből állhatnak, de ha ti 2 fővel úgy gondoljátok, hogy le tudjátok nyomni a többieket, akkor hajrá! A helyszínt tekintve a Western Pub különtermében lesz megrendezve az esemény, ami a körút Boráros térhez közeli végében helyezkedik el, így ha a kérdések közben elfogyasztott alkohol mennyisége az este folytatására ösztönözne, akkor a lehetőségek tárháza szinte végtelen a körúti kocsmákat tekintve - gondoljunk csak a nagy Sörtúrára. Az időpontot 20 órára lőttük be, hogy mindenki oda tudjon érni, de természetesen a kicsit korábbi érkezés erősen ajánlott! Mindenkit szeretnék kérni, hogy előre jelezze szándékát az eseményen való részvételre, ugyanis szükség esetén kicsit átrendezzük a termet, hogy elférjünk.

A kvíz profi lebonyolításában a már fentebb említett Quiznight csapat egy tagja fog segíteni, mégpedig olyannyira, hogy ő fogja vezetni a kvízt! Én személy szerint a Sörtúra csapat „menedzsere” leszek, és inkább arra ügyelek, hogy senki ne maradjon étlen-szomjan. A kvízben sajnos nem tudok tevékenyen részt venni, mint csapattag, mert a végén még csalással vádolnának meg.

Tehát a lényeg még egyszer:
2012.11.21. (Szerda), 20:00 – Western Pub (1094, Budapest, Ferenc krt. 17.)
Jelentkezni létszámmal és csapatnévvel az info@sortura.hu címen kell.
Infók az esemény oldalán és a Sörtúra Facebook oldalán.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr27178927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása