.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 11. 13. - apuska
Jó Gyurgyó, Vagány Gyurgyó

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Pap György
Születésnap: 1974. július 31.
Foglalkozás: magánzó

Mottó: A lehetetlen nem létezik...

> A Kondor-Túra Társaság megálmodója és alapító tagja. Önismereti tréning gyanánt kezdett a „nagy utazások” felé kacsintgatni, most épp a kalandkereső Eu Cool-Túrát futja motorral. 9000 km 4-5 hét alatt, mostoha időjárási körülmények között, sátorral és kanapészörffel. Útja során 12 országot érint, megkerüli Angliát és az Ír szigetet, ellátogat egy csomó jobbnál jobb helyre, melyekről később részletesen beszámol, de fotóin keresztül követhető napi szinten. Hivatásos outsider. Idézni leginkább önmagától szeret, egyszer fesztiválhangulatban cimborájával lerúgta a Napot az égről, legalábbis ezt meséli...

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Vidéki kisvárosban születtem, jól emlékszem a kevert és diólikőr, valamint a kőbányai sör kombóra. Haverokkal a helyi presszóban kezdtük a kocsmalátogatást, akkoriban még volt élőzene...

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Az utóbbi időben szelídebb stílusban látogatom a kocsmákat, már nem a mennyiség, hanem a minőség a fontosabb. Napi rendszerességgel betérek valahová egy-egy sörre.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Ha ivóról van szó, legyen rendes sör (lehetőleg cseh), jó minőségű kávé, és ha szódát szeretnék inni ne nézzenek rám úgy mint egy csövesre. Nem baj, ha a felszolgáló csinos és szép a dekoltázsa.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Bár régen voltam utoljára, de a Fehér Gyűrűre jó szívvel emlékezem. Friss csapolt Pilsner Urquell, kedves kiszolgálás.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Cseh sör, whiskey, vagy jófajta bor.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Maliban egyszer voltam egy olyan helyen, amely mintha egy Rejtő regény díszlete lett volna. Bádogkunyhó, a falai tele lyukakkal, mintha géppisztoly sorozattal lőtték volna keresztül. Sötét arcok között ittunk pár sört, közben az életösztön folyamatosan verte a harangot belül.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Nem szaladok el.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Egyre gyakrabban sikerül...

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Nem emlékszem ilyenre...

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Lefekvés előtt hidratáció belsőleg, azaz sok víz bevitele.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Célom, hogy a magamfajta kalandoroknak fórumot biztosítsak. Nem veszem komolyan sem magamat, sem tevékenységemet, a lényeg, hogy jól érezzem magam, és az sem baj, ha ez másokat szórakoztat. Néha hajmeresztő ötleteimhez kitartóan ragaszkodom, hirdetve ezzel az önmegvalósítás nagyszerűségét.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr564904744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása