.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 07. 19. - apuska
Napsugár presszó
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 4537 Nyírkércs, Kossuth Lajos utca 6.
Tóth Gábor üzletvezető válaszol.

Minden évben Miklós napon (a tulaj névnapján) élőzenével és egy tál meleg étellel vendégelünk meg mindenkit.

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 508 3694
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/napsugarpresszo
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 6:30-23; P, Szo: 6:30-01 ; V: 6:30-23
Extrák: tévé (digi), zenegép, csocsó, darts, különterem, karaoke, kerthelyiség, kivetítő, wifi, ital akciók

Kocsma10!

01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan kapta a nevét?
- Közel 20 éve működik a presszó családi vállalkozásként, először egy kisebb, 1 teremmel rendelkező épületünk volt, majd a megnövekedett vendégszám helyigénye miatt átköltöztünk 2002-ben az új épületbe, ahol már 3 teremmel várjuk a kedves vendégeket.

02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Jelenlegi vendégkörünket főként fiatalok töltik ki, de minden korosztály megtalálható.

03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Természetesen vannak, mindenkihez van egy-egy kedves szavunk.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- Talán az új épületünk megnyitója, amire mindenki jó kedvvel gondol vissza, de megemlíthetnénk az elmúlt szilvesztert is, amikor a tulajdonosokkal az összes vendég együtt táncolt.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen áron?
- Csapolt sör kínálatunk Arany Ászokból és Dreherből áll, pénteken 180 Ft egy korsó Arany Ászok. Üveges sörökből széles a választék: Rocky Cellar, Kőbányai, Arany Ászok, Kozel, Drehe, Dreher24, HB citrom, Miller. Borok: La fiesta Édes élmény, Egri Bikavér, BB Arany7.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- Minden évben Miklós napon (a tulaj névnapján) élőzenével és egy tál meleg étellel vendégelünk meg mindenkit. 10 évvel ezelőtti akció: néhány kiválasztott italunk 2002 árakon vásárolható meg. Néha egész este retro zenék szólnak kivetített videoklipekkel, néha a mai disco slágerek.

07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- Kb. 60 ülőhely található az épületen belül. Az épület 3 teremből áll, az első teremben található a pult, a második termünkben kivetítőn sport mérkőzéseket nézhetnek, karaokézhatnak vagy videóklippet nézhetnek a vendégeink, a harmadik teremben a csocsó és egy bőr ülőgarnitúra található.

08. Mi a véleménye a dohányzásellenes törvényről, hogyan oldja meg?
- Örülünk neki, egyrészt egészségesebb, másrészt nem lesz az embernek füstszagú a ruhája. A dohányosoknak egy kellemes helyet alakítottunk ki a fedett teraszunkon.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Nincsen követendő példa számunkra, de természetesen nyitott szemmel járunk, és ha valahol látunk egy ötletes megoldást ami tetszik, azt megkíséreljük mi is megvalósítani.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Az adott lehetőségekhez képest folyamatosan fejlődünk, változunk. Nincs olyan év, amikor nem szépítünk valamit a presszón, mindig arra törekedünk, hogy a vendégeink jó környezetben tölthessék el az időt nálunk.

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr704639183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása