Mikor a kocsma adja a másikat! Helyszín: 8582 Farkasgyepű, Petőfi utca 45. |
1975. december 15-i nyitás óta folyamatosan üzemel az év 365 napján.
Adatlap
Elérhetőség: +36 89 358 093
Web: http://nimrod-vendeglo.hu/
Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Nimród-Vendégő/285010684871440
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 7-21
Extrák: bankkártya elfogadó, kerthelyiség, különterem, konyha, tévé, koncert, társasjáték
Kocsma10!
01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan kapta a nevét?
- 1975.december 15-i nyitás óta folyamatosan üzemel az év 365 napján.
02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Helyben lakó és átutazó vendégek.
03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Igen, vannak. A finom ételek és a kedves kiszolgálás vonzza őket vissza.
04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- A vendéglátás minden napja emlékezetes.
05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen áron?
- Ételeink java része klasszikus frissensült, pörköltek, vadételek, tartalmas gulyásjellegű levesek. Üveges söröket tartunk széles palettában. Koktélokat nem keverünk, és a borkínálat is szerény. Egy pár féle palackozott és egy-egy folyó bor.
06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- A zene: rádió + tv. Rendezvény: éves szinten megrendezendő búcsúi bálok, nőnap, Márton nap...
07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- A hely maximálisan 100 fő befogadására képes, a teraszon kb. 40 fő fér el. Asztalt foglalni természetesen lehet. A bejáratnál kerekes székes feljáró van.
08. Mi a véleménye a dohányzásellenes törvényről, hogyan oldja meg?
- A vendégek véleménye megoszlik. De a törvényt az első pillanattól betartjuk és tiszteljük.
09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Úgy gondolom, hogy etalonnak tekinthető és példaértékű Balatonfüred egésze, és követendő példa az idegenforgalommal és turizmussal foglalkozóknak.
10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Éttermünk retro design-os, folyamatosan lehetne fejleszteni.
+1. Kocsmafotók:
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
.. Utolsó kommentek