Mikor a kocsma adja a másikat! Helyszín: 1173 Budapest, Borsó utca 10/a. |
Mint vendéglátós nem a saját elképzeléseim, hanem a vendégköröm igényei szerint kell a fejlesztésekre tekintenem.
Adatlap
Elérhetőség: +361 785 7879
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/sorozo.csukahoz
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo: 16-24; V: zárva
Extrák: kerthelyiség, különterem, tévé, wifi, csocsó, karaoke, kivetítő, koncert, ital akciók
Kocsma10!
01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan kapta a nevét?
- Az alapító tulajdonos horgász szenvedélyének köszönheti a söröző a nevét. Tulajdonosváltás után nem hittünk a név megváltoztatásának sikerében, hiszen aki eddig idejárt, annak mindig is Csuka marad.
02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Vendégkörünk elég vegyes korosztály, de kedves kis csapat.
03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Elég sok a törzsvendégünk, de egy hangulatos estén elfér még néhány jókedélyű ember.
04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- A "retro" karaoke partyk mindig emlékezetesek, köszönhetően Dávidnak, a Karaoke "művészünknek".
05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen áron?
- Soproni csapolt, Heineken üveges, Strongbow Gold, Fritmann borház boraival, alap koktélokkal várjuk kedves vendégeinket.
06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- A ház specialitása Jagermaister 1-et fizet 2-öt kap folyamatos akció. Időszakos koktél akciók, Happy Hour.
07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- Maximális befogadásunk rendezvényeken 60 fő, asztalfoglalás lehetséges a megadott telefonszámon. Késés esetén 30 percig tartjuk a foglalást, ha nem jeleznek.
08. Mi a véleménye a dohányzásellenes törvényről, hogyan oldja meg?
- A véleményem most nem írnám le. Megoldás: kiülünk a teraszra cigizni.
09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- A régi Szent Jupát söröző.
10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Vannak ötleteim, csak mint vendéglátós nem a saját elképzeléseim, hanem a vendégköröm igényei szerint kell a fejlesztésekre tekintenem.
+1. Kocsmafotók:
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
.. Utolsó kommentek