.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 02. 24. - apuska
izomtibi

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Sz. Tibor
Születésnap: 1973. október 6.
Foglalkozás: próbálkozó, őrzővédő, néhai taxis + egykönyves betűvető, blogger

Mottó: nem jöhetsz be tornacipőben. csak.

> Nem sejtjük, valójában ki ő. 2008-ban egyszer csak feltűnt a Tibor blog a semmiből, és szókimondó stílusával, nyitottságával, veleszületett igazságérzetével, rendkívüli megfigyelőképességével odabaszott az olvasóknak, hogy nesztek parasztok, így is lehet, azok meg könnyesre röhögték maguk az írásain. Pedig inkább sírtak volna... A taxis és kidobóember bőrébe bújt, szociológusokat megszégyenítő tudással és tapasztalattal rendelkező Igazságos Izom Tibor memoárjaiban mindenki magára ismerhet, ráadásul a könyvespolcra is felteheti, mióta elkészült első regénye, a Magilla bekombinál.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Holnap fogok szombathoz képest. De amikor nem volt előtte egy szombat se, az kb. 16 éves koromban lehetett, nyilván valamelyik osztálytársamnál. Vettünk biztos pár kurva olcsó szart és megittuk, beájultunk, hánytunk.

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Gyakran. Bírom a kocsmákat, többnyire érdekes emberek járnak oda, ami nálam azt jelenti, hogy olyanok, akik rengeteg faszságot beszélnek, akár direkt, akár jobb híján. Hogy akkor mi különbözteti meg a női fodrászattól... lassan semmi. Nagyfateromnak olyan korban kellett volna élnie, amikor se ultizni, se dohányozni nem lehetett volna a kocsmákban, biztos hasba szúrja magát. Így mondhatjuk, annak köszönhetem az életem, hogy akkor még lehetett.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Közelben legyen, családias legyen, ne üljön kisgyerek a szomszéd asztalnál.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Amíg megvolt ismerősnek a Tűztate, addig az volt, mert ott a csajok ingyen sörért fogták az ember farkát. Jó, hogy csak egyszer fordult elő, és nem is velem, hanem a Tónival, de mindegy. Mostanában főleg Óbuda játszik, elsősorban a Szarvas büfé. Vagyis, majd ha megint ki lehet ülni a kerthelyiségbe.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Milyet nem. Tequilát pl. soha. De főleg sört és unicumot.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Vegyes. Többnyire vagy túl kulturáltak voltak, vagy túl nem. De alapvetően nincs nagy különbség, alapvetően ott is ugyanolyan emberek járnak kocsmába, ugyanolyan célokból, mint itthon. De alapvetően olyan különbségekre emlékszem, hogy Ausztriában azért izzadok, mert síoveráll van rajtam, Délen meg azért, mert nyár van.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Nem ismernek fel.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Igen. És azután mindig iszom még hármat.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Amikor összevertem a nagyanyámat, lefejeltem meg ilyesmi, aztán megerőszakoltam a szomszéd bácsit. Mondtam, bocs, lecsúszott pár sör.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Előző nap nem iszok.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Egy Örkény egyperces negyedét kétszer. Vagy azt, hogy Fodor a legnagyobb paraszt! Jó gyorsan, hogy többször beleférjen.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr974168576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása