Mikor a kocsma adja a másikat! Helyszín: 2600 Vác, Március 15. tér 27. |
> Mivel több mint egy hónapja nyílt az étterem, még minden friss, ezért már "csak" profi marketing munkára lenne szükségünk, hogy a vendégek betérjenek hozzánk.
Adatlap
Elérhetőség: +36 27 412 265
Web: http://barocco.hu/
Facebook oldal: www.facebook.com/baroccocafe
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs:10-22; P, Szo: 10-23; V: 10-22
Extrák: konyha, különterem, wifi, koncert
Kocsma10!
01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan a név?
- Mostani étterem helyén évek óta, más tulajdonossal üzemeltetett vendéglátó egység volt. A 'BAROCCO Café, Bar & Lunch' névválasztás a barokk város főterével próbál azonosulni, oly módon, hogy a kiemelvén a barokk stílus megjelölést, neobarokk belsőt is kapott az étterem.
02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- A jelenlegi vendégkört Vác város lakossága, illetve Vácot érintőlegesen vagy átutazó vendégek alkotják.
03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Az étteremnek vannak törzsvendégei, akikhez régi ismertségek kötnek. Azért váltak törzsvendégekké, mert a hely konyhája, ételek és italok választéka, kínálata, a kiszolgálás minősége, jellegzetessége, adottságai miatt megtetszettünk nekik.
04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- A helyiség eddig legemlékezetesebb pillanata a 2011. december 2-i dátum, mivel ekkor nyitottuk meg a BAROCCO Café, Bar & Lunch-öt.
05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen árszegmensben?
- Sörök: DAB világos sör, Schöfferhofer szüretlen búza sör, Köstritzer fekete sör.
Fehérborok: Nyakas Irsai Olivér 2011 Etyek-Buda, Szeremley Rizling 2009/2010 Badacsony, Szőke Muscat Ottonel 2010 Mátra, Pannonhalmi Tramini 2010 Pannonhalma, St. Andrea Napbor 2010/2011 Eger, Sauska Chardonnay 2009/2010 Siklós
Rozék: Dúzsi Rosé 2011 Szekszárd, Sauska Rosé 2011 Villány
Vörösborok: Weninger Kékfrankos 2008 Sopron, Heimann Merlot 2008 Szekszárd, Thummerer Tréfli Cuvée 2008 Eger, Günzer Cabernet Franc 2008 Villány, Sauska Cuvée 13 Villány, Gere Cabernet Sauvignon 2007/2008 Villány
Tokaji borok: Sauska Tokaj Cuvée 113 2010, Göncöl 3 Puttonyos Aszú 2006 Tolcsva, Oremus Édes Szamorodni 2008 Tolcsva
Pezsgők: Törley Charmant Doux, Hungária Extra Dry, Cinzano Asti (sweet)
Koktélok: Mojito, Sex on the Beach, Tequila sunrise, Cuba libre, Cosmopolitan, B52, Sixth sense (6 shot), Long Island Iced Tea, Zombie, Mai Tai, Caipirinha, Pina Colada
Alkoholmentes koktélok: Virgin Pina Colada, Virgin Mojito, Safe Sex on the Beach
GUSTO pálinkák: Besztercei szilvapálinka, Cigánymeggy pálinka, Vilmoskörte pálinka, Birskörte pálinka, Irsai Olivér szőlőpálinka, Ágyas Barackpálinka, Ágyas Feketecseresznye pálinka, Ágyas Cserszegi Fűszeres Szőlőpálinka, Mézes Ágyas Meggy pálinka
Ételek: Étlapunkon előételeket 650.-tól 1790.-ig, leveseket 550.-től 1290.-ig, szárnyas ételeink 1890.-től 2690.-ig, sertéshúsból készült ételeink 2190.-től 2390.-ig, marhahúsból készült ételeink 1890.-tól 6690.-ig, halakból készült ételeink 1990.-tól 2490.-ig, vegetáriánus ételeink 1090.-tól 1890.-ig, desszertjeink 690.- egységáron kaphatók.
06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- Következő programunk: Fergeteges hóvégi buli a BAROCCO Café, Bar & Lunch-ben Pálinkás Gergely JAZZ közreműködésével, melyre minden kedves meglévő és leendő Vendégünket szeretettel várunk! Jöjjön el és érezze jól magát nálunk! Zenei stílusként főként a jazzt emelnénk ki, de a vendég igényeihez minden esetben és kérés alapján igazodunk.
07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- Az étterem maximum 40 főt befogadására alkalmas. Asztalfoglalásra van lehetőség a +36 27 412 265 éttermi telefonszámon, vagy személyesen.
08. Mi a véleménye a dohányzásellenes törvényről, hogyan oldja (majd) meg?
- Az étterem eleve nemdohányzó hely, így sok pozitív visszajelzés érkezett és folyamatosan érkezik a nemdohányzó vendégek részéről! A dohányzás az üzlethelyiség bejáratától 5 méter távolságra megoldott, lehetséges.
09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Taverna Dionysos éttermet találom etalonnak, profizmusuk mindenben megmutatkozik.
10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Mivel több mint egy hónapja nyílt az étterem, még minden friss, ezért már "csak" profi marketing munkára lenne szükségünk, hogy a vendégek betérjenek hozzánk, elégedettségüket hangoztatva vissza is jöjjenek, vigyék tovább jó hírünket. A város és városvezetők támogatására is szükségünk lenne, hogy a helyi turizmus fellendítésével segíthessék a vendéglátó egységeket.
+1. Kocsmafotók:
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
.. Utolsó kommentek