.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2011. 11. 9. - apuska
Két kobra Pub
pixel cégér Helyszín: 1042 Bp., Árpád út 54.
Látogatás: 2011. november 3. 17:15-22:00
 Bezárt, megszűnt! 

> Szinten tartani? Illene. Mert egy kobra sem örökéletű, nemhogy két.

Adatlap

Elérhetőség: -
Web: http://ketkobra.uw.hu/
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 11-24; P: 11-02; Szo, V: 11-24
Extrák: biliárd, csocsó, darts, karaoke, zenegép, tévé

Árlap

Csapolt sör (0,4l) Üveges sör (0,5l)
Carlsberg, 420 Ft Arany Ászok, 290 Ft
- Dreher, 350 Ft
- Gösser, 390 Ft
- Edelweiss, 490 Ft
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Egri Chardonay, 150 Ft Unicum, 490 Ft
Muskotály Cuvée, 150 Ft Royal vodka, 390 Ft
Villányi Kékoportó, 150 Ft Jack Daniels, 590 Ft
Villányi Rozé, 150 Ft Malibu, 550 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Rostos gyümölcslevek, 160 Ft Tea, 190 Ft
Szénsavas üdítők, 140 Ft Capuccino, 290 Ft
Szóda, 60 Ft Forró csokoládé, 320 Ft
Bomba, 450 Ft BB pezsgő (0,75l), 1400 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Van annak már vagy 5 éve, mikor egy középiskolai cimborám azt javasolta, a legénybúcsúra való alapozását kezdjük itt, Újpesten, a Két kobrában. No, az olyannyira jól sikerült, hogy abból az estéből több nem is rémlik, csak hogy a kocsma neve valami állatból kettő, és hogy alapvetően tetszett.

Ehhez képest minap arra gondoltam, hogy újra meg kellene nézni a fent nevezett méregköptetőt, ha már a környékre szólít egy családi jellegű megbeszélés, ami a négyszeres sör-feles, sör-feles, sör-feles, sör-feles kombinációnak hála, majdnem olyan mélységekig vetett vissza, mint annak előtte. De ugye a rutin meg az évek. Ezúttal fotóztam és jegyzeteltem!

A Két kobra Pub, úgy is mint Két kobra söröző (a cégéren szigorúan egybeírva), a 3-as metró újpesti végállomásától kb. 5 perc sétányira található. Az odavezető útvonalon maximum két-három ijesztő talponállóba térhettünk volna be, de azokhoz képest a kígyókkal kecsegtető is ezerszer szelídebb, így hát hiába a szegénység látszatát keltő ajtónálló és málló falak, terv szerint beléptünk a súlyosan vörös térbe.

A rönkfából készült padok és a súlyos asztalok lakkozott vörösesbarna színe a bikavadító hatást még tovább erősítik. A tévé helyett csak jelzés szinten sugárzó Juventus rádió hűen tükrözi a zenei kínálat minőségét, a nagy teljesítményű ventilátor a füstöt szokta az ajtón alkalmasint kivezetni, az a néhány trópusi éghajlaton őshonos virág meg nyilván egy idilli nyaralás képét sugallja, vagy félreértem, és csak a kobrák természetes élőhelyét.

Mikor beléptünk, még nem volt vendég, csak a hét és fél éve ezt a kocsmát vezénylő tulaj nyomkodta az Apple laptopján a billentyűzetet az ablak mellett. Jöttünkre természetesen felállt, szenvtelenül kihozta az asztalunkhoz a rendelést, és bár az itallapon és a pult fölötti reklámfelületen feltűntetett Heineken helyett a csapból most Carlsberg folyik, két korsónál többet sehogy nem tudott abból kifacsarni. Hát, ha így, az üveges úgyis olcsóbb! Miközben mi iddogáltunk, elkezdtek a szemtelenül fiatalok a pincerész felé szállingózni, én meg szemtelenül követtem őket, hogy meglessem, milyen játékot űznek odalenn. Ennyire dohos vendégfogadó helyiséget én a Hoppá Budapest óta nem szagoltam, a falak ontották magukból a nedvességet, dobták le magukról a festéket, a három biliárdasztal közül az egyiken már megjelentek a fehér foltok, de alkalmanként a többi is elemeire hullott, a csocsó, a darts, a zenegép meg be sem voltak üzemelve. Vajon a bejárat fölötti cégéren meghirdetett karaokét is itt rendezik estéről estére? Olcsó játékidőnek híg a leve.
Úgy néz ki, mintha a Két kobra sörözőre a start óta egy forintot se költöttek volna. A szigorúan vett környék kínálatából így is kimagaslik, akkor meg minek, a negyedik kerület adta vendégkörét megtalálta, az igényeket felmérte, s egy sörmárka cserén túl úgy vélik, talán nincs is benne több fejlődési lehetőség. De szinten tartani? Illene. Mert egy kobra sem örökéletű, nemhogy két."

attak:

"Cunami gyomorszájból!

Nem hívnám e helyet ivónak... mintsem inkább Tesco raktárnak... vörösben. A kínálatban kb. semmi... a leeső (vámolatlan!!!) kommersz nedveken innen... se túl. Olyan lötty vagy búlé + pláne, ami miatt kijönnék az 1-es km tuskótól még 20-at!!! ...ide az újpesti tanyaközpontig... az ex újpesti nőcim lila melltartó kosaráig, ahol az ajtókilincsnél már csak a név mérgesebb...: 2 kobra. Aztán mégis.

1 felpörgetett veress taxis hozott (génhibás!) sok ezerért...- de lealkudtam, mert erős vagyok és nincs vesztenivalóm...; - amióta 205 millió a kintlévőségem!!! Tojtam is volna mindenre...; - miután benyaltuk Véremmel a tükrös polcról a legjobbakat, de... se textil, se pappppír nem ült az intim szférában. Ez nálam alapból halál!!! - de most visszafogtak.

...a bélbolyhaim - és kiokádtam az elmúlt hónapok minden feszkóját, bankharcát! Úgy emberesen. ...no, de emlékeznek is RÁNK!...- AZ+!!! - 1 másik történet...:))

...aki szeret, így is szeret: www.palostrend.hu

Köszönöm, hogy Lolvastatok!
Pacsker: Attak"

"Kimondottan bringatároló a környéken nincs. Viszont az Árpád út vaskos lámpaoszlopai pár méterrel odébb jelenthetnek megoldást."

Értékelés

  apu att
dizájn 3,5 3
kiszolgálás 4 4,5
közönség 4 4
zene 2,5 1
füst 3 3
mosdók 3 1
árszínvonal 3 3
  3,29 2,71

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr433352369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vodka Narancs 2012.01.26. 13:08:59

Sajnos a válság őket sem kímélte, és nemrég bezárt a hely. Szomorú. :(

Egyébként gondolom nektek messze van a 4.ker, de lehetne többet cikkezni itteni, illetve egyéb külvárosi kocsmákról is. Nem mindenki jár a belvárosba egy jót inni. :)
süti beállítások módosítása