> Magyarország borvidékein hihetetlenül sokféle szőlő terem. Egy részük őshonos magyar fajta, melyek minden bizonnyal a Kárpát-medencéből valók, más fajták eredete külföldre nyúlik, de évszázadok óta termesztik, így meghonosodtak és magyar fajtáknak tekinthetők. Aztán ott vannak még az ún. hibridek, amelyek az itthoni szőlőnemesítők munkájaként az elmúlt száz év során születtek magyar és nem magyar szőlőfajták keresztezésével. Mikor bort iszunk, ez a fajtacsoportosítás lebegjen a szemünk előtt… amíg lehet.
Olvass tovább >>>
Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:
https://kocsmablog.hu/
https://alkoholinfo.hu/
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
.. Utolsó kommentek