> Tavaly, Dreher Antal születésének 200. évfordulója alkalmából, a magyar sörkedvelők javaslatai alapján a Dreher Sörgyárak Zrt. összeállította a Sörözés 10 pontját. Most, Szent Arnold és a sörkultúra napján újra elővesszük.
- Sörözz magyar, ne habozz!
- Korsó vagy pohár egyre megy, a lényeg, az ízek harmóniája!
- A minőségi sör művészi remek: természetes alapanyagok és sörmesteri szakértelem!
- Tökéletes sört, ideális hőmérsékleten!
A világos 8 ºC, a barna 10-12 ºC, a búza 12-15 ºC-osan élvezhető igazán! - Az első kortyot lassan, nyugodtan idd, hogy élvezhesd a sör zamatát!
- Csak ismerős márkában bízz!
- Sört csak frissen fogyassz!
A csapolt sört azonnal ízleld, és a bontott üveggel se késlekedj! - A jó sör koronája a habja!
Tömör, tartós, buborékai csak lassan olvadnak szét. - Ne szégyelld a „sörbajuszt"!
A fehér, habzó bajusz még a hölgyeknek is jól áll! - Egészségünkre!
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr912972580
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
.. Utolsó kommentek