.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2010. 12. 13. - apuska
Ördög Sarok söröző
pixel cégér Helyszín: 1075 Bp., Károly krt. 1.
Látogatás: 2010. november 12. 16:05-20:20

> A celebvilágban kevésbé jártas kollégámmal majdnem összevesztünk, hogy kire is hasonlít az ördög sarkában lopakodó és sört csapoló némber.

Adatlap

Elérhetőség: +36 20 399 8345
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Ördög-Sarok-Söröző/216811088366363
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 10-04
Extrák: tévé (digi), kivetítő, wifi, zenegép, terasz, ital akciók

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Arany Ászok, 260 Ft Arany Ászok, 280 Ft
Dreher, 300 Ft Arany Ászok félbarna, 290 Ft
- Dreher Bak, 350 Ft
- HB búzasör, 390 Ft
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Üveges borok (fehér, vörös rozé), 120 Ft Unicum, 420 Ft
Minőségi borok - Vivamus, 300 Ft Becherovka, 380 Ft
- Johnnie Walker, 480 Ft
- Szicsek pálinka, 560 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítők, 190 Ft Capuccino, 250 Ft
Cappy gyümölcslevek, 220 Ft Tea, 300 Ft
Szóda, 40 Ft Melegszendvics, 350 Ft
Burn, 350 Ft Forralt bor (2dl), 200 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"A celebvilágban kevésbé jártas kollégámmal majdnem összevesztünk, hogy kire is hasonlít az ördög sarkában lopakodó és sört csapoló némber. VV Molnár nagy Ő Anikó kontra Pély Barnáné Galambos Megasztár Dorina. Hiába kardoskodik, véleményemmel tudom, én nyertem!

Na, de ne szaladjunk ennyire előre! Nézzük csak meg, hogy a ’pokolian jó helyként’ aposztrofált Ördög sarok söröző kénköves nyomelemeiben mit rejt?

Aktuálisan épp egy közműfelújítást, már ami a Rákóczi út felőli bejáratot illeti. Ezzel sikerült a városnak a teraszt majdnem teljes egészében kivégezni, még jó hogy a hidegre való tekintettel csak egy-két megszállottnak jut eszébe itt ücsörögni, a többség meg pallón közlekedik.

’Akció, open, megnyitottunk’, csalogatják beljebb az egyszeri szomjazót a hülye kiírások. És tényleg! 2010 február óta nyitva már a sarok, csak a vak nem látja a Tiszta Kék mellett hogy vöröslik a pokol, több ezer gyanútlan járókelőt dob ki az Astoria aluljáró és tesz le 7-es busz. De hány csábul el? Ki az, aki a helyi specialitásokra gerjed, és ettől beindul? Ördögi páleszek többféle ízben? Telihold (Full Moon) koktél fél üveg pezsgő, 2 Red Bull és 8 cl vodka keverésben? Avagy testi mese mellé egy Macifröccs?

Csókolom, megjöttünk. Szerencsénkre időben, még bőven válogathattunk a masszív négyszemélyes faasztalok között, így foglaltunk egyet mindenre jó rálátással. Előttem egy tévé, mögöttem egy tévé, két különböző sportcsatorna rajta. Amott nyerőgépek, a pulton lángnyelvek, a mosdóban ördög és angyal, a falon egy sémára felültetett régi plakátok, rajtuk a redőny alá beszól egy férfi: ’legalább egy üveg Dreher sört’, 3x.

Megértem én, mindent megértek. Hisz mi is csak egyre ültünk be ide, azt lett belőle mégis három, a diszkó muzsika mellett jól telt a füstös idő és különösen szórakoztatott a folyamat, ahogy a sötétedéssel felváltották az idült alkoholistákat a fiatalok, s lett egyre zajosabb a pokol. És valaki még ki is kiáltott belőle, hogy mit fotózok? Oh, csak imádom a régi reklámokat, meg hogy a képbe az egész kocsma egyben belelóg."

kalimpa:

"Kívülről nézve baromi kis helynek tűnik az Ördögsarok az Astorián, a Tisza bolt melletti sarkon. Beérve még kisebbnek. Az elrendezés pofonegyszerű és ötlettelen, a szokásos beülős boxok, a sor végén pedig a tátongó pult, ahonnan VV Anikóra hasonlító hölgyemény szolgált ki minket meglepően jó kedvvel és előzékenységgel. Lepusztult tanteremre hasonlít az Ördögsarok, meghintve némi kocsmahangulattal. Ezt szimbolizálva feszít egy-két italokhoz és ivászathoz köthető kép a falon teljesen random elhelyezkedésben, és valami alkoholreklám is villog itt s ott.

Kiszolgálás a pultnál, már ha odabattyog az ember és két mosoly kíséretében kikéri a neki valót. Egy-két beszélgetős estére el tudom képzelni, de kábé ennyi. Kissé lehangoló a miliő, báár, mikor helyszíneltünk, elég vegyes társaság gyűlt össze, volt ott öltönyös üzletember, lepukkant hajléktalan, fiatal csitrik, bulizni vágyó és alapozást ide gondoló fiatalok, szóval mindenki, aki él és mozog próbált tömörülni. De 9 óra után? Esélytelen. Az asztalok és székek száma korlátozott.

Az Ördögsarok, ha nem is pokolian jó, de egyszeri sörözős dumálgatáshoz elég lehet."

"A Rákóczi út túloldalán remek kerékpártárolókat találni, aztán elég az aluljárón már csak átsétálni. Vagy? Hozhatod közelebb, és támaszthatod és kötheted az út menti korlátnak."

Értékelés

  apu kali
dizájn 2,5 2,5
kiszolgálás 4 4
közönség 3 4
zene 1,5 1,5
füst 1,5 2,5
mosdók 3,5 4
árszínvonal 4 4
  2,86 3,21

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr982513082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mashbp 2010.12.16. 14:28:13

Vasárnap is nyitva! A boruk fejfájós. Reklámozott sörkorcsolyák nincsenek pultban és nem is voltak. Az alattomos nevű rövidital koktélt érdemes kipróbálni.

^Clown (törölt) · http://logout.hu/blog/clown_2/index.html 2010.12.17. 18:05:42

Többször is vendégeskedtem már az említett műintézményben. Macifröccs nagyon jó, sörkorcsolyák átlagosak, viszont este 8 után beférni lehetetlenség, ha mégis, akkor oxigénpalackot és füldugót vigyünk - beszélgetni és lélegezni esélytelen.
A társaság általában normális, kivéve az időnként betévedő csöveseket, akik szagukkal azonnal elűzik a közönség jó részét.

Kékrózsa 2011.05.25. 15:23:21

Tényleg nagyon jóóóóóó!!!!
Van egy másik hely is ami szupi a Wesselényibe Buborék söröző!!!!!!
Gyertek el meg nézni szupi árak és jó a buli:))))
Húúú és az Alattomos ott is játszik:)))
Macifröccs is:)))

ördögboy 2011.11.24. 21:12:37

Szia az Ördögsarok söröző jó hely volt az és az is marad kulturált +2 helységből áll.
A tegnapi nap mentem be immárom 65X re és azt kell mondanom, hogy jóléreztem magam,nem az alkohol miatt hanem ahhoz ahogyan az emberhez állnak az egyetemista lányok,van BME-s ELTE-s is, de nem ez a lényeg képeim elkészültek és azt kell monsdanom nagyon jók lettek.
Most nyílik az új üzletük a a MADÁCH színházzal szemben Ördöglyuk vagy Ördög gödör névenm azt pontosan nem tom de árak maradnak a személyzet pár tagja is átmegy oda, így azt hiszem a kiszolgálás színvonala ismét nő.
Aranyos ,kedves jó hely nem megyek máshová soha többé, na ez talán túlzás de ez így van.
Imádom ezt a helyet, több haverral is lementünk és mind ragaszkodik hozzá.
csak ide jönnek és én is.
(Természetesen ez egyéni vélemény)de azt mondom még egy ilyen hely nem lesz Budapesten mint az Ördögsarok Söröző.

Gondoljátok át,nem jobb egy kulturált kocsma mint 100 igénytelen?

tedd fel a kérdést és észreveszed a választ.

probotector 2011.12.21. 19:11:51

Egész jó hely, ahhoz képest, h kívülről restinek látszik. Többnyire fiatalok vannak, és kedvesek a pultoslányok. Elész olcsó és központi helyen van. Rossz benne, h vágni lehet a füstöt és tré a zene, amit ráadásul csutkára nyomva tolnak. elég nagy a mozgás a helyen, percenként araszolni pattogni kell, ha valaki ki akar araszolni belülről. 2 koedukált klotyó van, az egyikbe nincs tükör és éjfélre tocsog minden a húgyban:)))
Összességébe viszont jó társasággal egy élmény a hely! (átjáróház jellegénél fogva sok az interakció)
süti beállítások módosítása