.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2010. 08. 7. - apuska
Gondűző büfé, falatozó
pixel cégér Helyszín: 2023 Dunabogdány, Kossuth Lajos u. 5.
Látogatás: 2010. július 31. 17:00-18:45

> Akár az egész heti gőzt levezetheted egy pingpongasztalon, kondigépen vagy szobabiciklin.

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 983 0277
Web: http://gonduzopizza.hu/
Facebook oldal: -
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 10-20; P, Szo: 10-22; V: 10-20
Extrák: ping-pong, kondigép, szobabicikli, terasz, konyha, tévé

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Arany Ászok, 330 Ft Arany Ászok, 280 Ft
Dreher, 380 Ft Kozel, 280 Ft
- Dreher, 350 Ft
- Dreher Bak, 400 Ft
Bor (1dl) Rövid (5cl)
Fehér folyóbor, 50 Ft Ballentines, 500 Ft
Piros folyóbor, 60 Ft Becherovka, 500 Ft
Egri Bikavér, 170 Ft Unicum, 500 Ft
Teleki Cabernet Savignon, 250 Ft Fütyülős, 500 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítök, 120 Ft Capuccino, 150 Ft
Rostos gyümölcslevek, 140 Ft Tea, 300 Ft
Nestea (0,5l), 340 Ft Sült keszeg (10 dkg), 290 Ft
Red Bull, 450 Ft Marlenka, 300 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Édes-kedves Gondűző, a Duna parti büfék tipikus esete. Kik járnak ide? Az Áprily-völgyben élő állandó lakosok (nincsenek sokan, többek között Ápriliy Lajos költő leszármazottai), a völgyben és Szentgyörgypusztán élők, a kisoroszi rév utasai és révészei, a 11-es úton Visegrád és Esztergom felé tartók, valamint több bogdányi, aki szereti a jó hekket némi gondűző itallal kísérni. Egyes híresztelések szerint a falu jelenlegi képviselőtestületének sportosabb férfitagjai is meg-megfordulnak itt heti focimeccseik után a belső helyiségben, ami egy óriási kandalló uralta szoba, ahova a pulton át vezet az út, az ún. titkos páholy.

Ha odabenn páholy, odakinn küzdőtér. A sövény takarásában, a hullámpalából készült kerítés mellett, a muskátlis ablakpárkányok tövében, a kitekerhető napárnyékoló alatt a hatszemélyes masszív faasztalok körül néha mérleghintaként működő padokon vígan el lehet órákig is ücsörögni, a kockás műanyag terítők felett iszogatni, noha a rendeléssel be kell szaladni csillárventillátorral hűtött pultig, ahol a törzsvendégek névreszóló korsókat is kapnak. És ha jó borra szomjaznának? Nem gond, az olcsó folyó mellett megfér néhány minőségi, és a palackot akár 1 pohár miatt is kinyitják.

A hátsó szektor viszont számomra rejtély. Mint egy strandbüfé. hogy a tömeges igényeket is kielégíthessék, van ott egy csomó műanyag kerti bútor, valamint a ping-pongasztalnak, kondigépnek és mosdóknak egy elkerített rész, ahol mozgás az úrnő és a szükség az úr."

kalimpa:

"hihetetlen aktuális neve van eme eldugott kis kricsminek, ami a Dunabogdányi nyaralásunk során fel is mérettetett. bevált. aranyos 60as néni a pultban várja az arra tévedők és a szándékosan odatoporgók igényeit, minden rendeléshez hozzábiggyesztve valami kedves vagy éppen aktuálisan ajánlani való dolgot.

dunaparton áll ez a kis vidám gondűzésre totál alkalmas kis pisztrángos-hekkes-sörözős hely, kellemesen elszeparálva a főúttól, hogy az éppen arra tévedő motorosok felbőgése se tudja az embert kizökkenteni semmilyen vigadalmi vagy éppen étkezési rituáléjából. a sörök hidegek, a kaja remek, a hangulat közvetlen, sokat tudnának ezekből a szempontokból tanulni a pösti és budajjji helyek is azt gondolom, el is kellene küldeni ide őket továbbképzésre jó érzés és jó szándék tantárgyakból.

jövünk még Gondűző, ne aggódj, jövünk még!!!"

strasszi:

"Nem sűrűn járok én erre felé, de tudom, hogy a fővárostól hétvégén kimenekülve sokan indulnak el észak felé a 11-es úton. Egy jó kis szombat délutáni kirándulás közben sokszor tűnődök, hogy meg kéne állni egy útmentiben és harapni valamit, vagy csak legurítani egy hideg sört. A látnivalók, mint Szentendre vagy Visegrád nevezetességei közelében elégé vastagon fog a pincérek ceruzája, amit a minőség egyáltalán nem indokol. Viszont az ilyen út menti helyekről sosem lehet tudni, hogy mit rejt. Ez itt telitalálat. Tökéletes ár-érték kombináció egy a Dunakanyarban eltöltött nap köztes állomásához. Tulajdonképpen egy kis útszéli büfé, ahol családias hangulatban várnak bárki arra tévedőt. Akár a 11-es útról esel be, akár a vízitúrád során pont itt dobod fel a sátradat. Ha csak kitikkadtál és egy korsó sör kell, azt is megkapod, de ha korog a gyomrod, akár valami meleget is betolhatsz korrekt áron. Itt nem a különleges berendezés, vagy a panorámás terasz a lényeg. Van elég árnyékos ülőhely, parkoló a kocsiknak, füves placc a sátraknak. Fél füllel hallottam, hogy a mosdót a büfé zárása után is nyitva hagyják az emeltebb higiéniára vágyó vízitúrázóknak. Akár az egész heti gőzt levezetheted egy pingpongasztalon, kondigépen vagy szobabiciklin. Forgalmas hely lehet ez télen is a korlátozott belső négyzetméterek ellenére, hisz itt egy buszmegálló, és a Kisorosziba menő komp kikötője."

anyi:

"Micsoda szép szó ez a gondűző! A magyar-cseh szótár szerint elsősorban melléknév, de lehet főnév is, ebben az esetben a jelentése: borocska. A mi esetünkben a Gondűző egy dunabogdányi kocsma/kocsmácska. Nyáron nem is annyira kicsi. Van sok asztal a kertben, ráadásul lehet asztalteniszezni a hátsó részben, vagy lakodalmat tartani, ahogy láttuk. A kocsma a Duna partján található. Nagyon jól esett a hideg sör a délutáni napozás és fürdés után. Nem ettünk, de láttuk és éreztük, hogy az ételek finomak. Tengerparti hangulat volt – víz, halak illata, a nap sugarai, hideg italok. De mi van itt télen? Mi történik a tengernél lévő kocsmákkal? Bezárnak? A Gondűző más eset. Nyitva van egész évben. Kicsit csodálkoztunk, hogy csak két apró asztal van a pult előtt, ahol rendeltünk söröket. Kb. 4 szomjas mázlistának kényelmes ülőhely, pedig télen is sokkal több ember vágyik a sörre, borra, kocsmaközönségre. A megoldás? A pult mögött elég hely van mindenkinek! A szimpatikus kocsmárosné elvitt minket a hátsó terembe, mely lakályos, barátságos, családias, ugyan nem óriási, de van benne sok asztal, fotel, és egy TV. Könnyen elképzelhető, hogy a helyi emberek szívesen töltik itt hosszú, téli estéiket baráti körben. De az átutazókat is szívesen fogadják, hisz tök jó helyen van a Gondűző – nem csak a Duna partján, hanem a főút mellett is. Ha Dunabogdányba utazol vagy csak áthaladnál rajta, térj be a Gondűzőbe, nyáron egy sörre, télen egy forralt borra, vagyis borocskára, hogy a gondjaidat elűzze."

"Visegrádról hazatekerve állj meg itt egy bambira, csak vigyázz, hogy időben elindulj, mert még messze van a nagykörút!"

Értékelés

  apu kali dan str tapi anyi hana ági cilu
dizájn 4 3 3,5 3,5 3 3,5 4 3 3 3
kiszolgálás 4 4 4,5 3,5 3 3 4 4 4 3
közönség 3,5 4 3 3 3 3 4 4 4 3
zene - - - - - - - - - -
füst - - - - - - - - - -
mosdók 2,5 2 2 2 - 2 2 2 2,5 2
árszínvonal 4 4 5 4,5 3 4 4 3 4,5 4
  3,60 3,40 3,60 3,30 3,00 3,40 3,60 3,10 3,60 3,20

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr912203761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása