.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2010. 06. 27. - apuska
Alpha Moon Base
pixel cégér Helyszín: 7677 Orfű, Dollár u. hrsz. 15797/1.
Látogatás: 2010. június 19. 17:15-19:15
 Bezárt, megszűnt! 

> Az orfűi 51-es körzet. Itt száll le a legtöbb UFO. Alpha Moon Base, a csillagközi attrakció.

Adatlap

Elérhetőség: -
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Alpha-Moon-Base/261398807292519
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 9-06 (fesztivál alkalmakkor)
Extrák: tánctér, terasz

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Szegedi Ászok, 290 Ft Borsodi Bivaly, 360 Ft
- Edelweiss, 500 Ft
- Gösser citrom, 300 Ft
- -
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Cserszegi fűszeres, 120 Ft Jagermeister, 400 Ft
Rosé, 140 Ft Becherovka, 400 Ft
- Jack Daniel's, 600 Ft
- Suhancos mézespálinka, 450 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Rostos gyümölcslevek, 120 Ft Kávé, 150 Ft
Szénsavas üdítők, 80 Ft Jegeskávé, 350 Ft
Ásványvíz (0,5l), 100 Ft Jégkása (0,2l), 200 Ft
Hell energiaital, 250 Ft Mojito, 500 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Az orfűi 51-es körzet. Itt száll le a legtöbb UFO. Alpha Moon Base, a csillagközi attrakció.

Ilyen kocsma nincs is. Vagyis nem létezik egyszerű hétköznapokkor, kizárólag az orfűi fesztiválidényben kap ideiglenes működési engedélyt a helyi önkormányzattól: Fishing on Orfű, EFOTT 2010, Alterego.

A srácok, akik üzemeltetik, a szegedi Garaboncziás borozónak valakijei. Onnan hozták a pénztárgépet és a sörük is 'szögedi', a maguk fajta fesztiválarcokat próbálták a környék kocsmához képest enyhén alávágott áraikkal a végkimerülés határán a máskor üresen álló űrhajó szerű építménybe csábítani, többnyire sikerrel. A fesztivál területén pl. repülő csészealjas Alpha Moon Base matricákat osztogattak, olcsó koktélokat, pucér nőket és after partyt ígértek.

Le fognak igázni titeket a szövetségeseink! Merőben újszerű és szokatlan, de miénk az egész világ - rikácsolta cérnahangon egy alkoholszagú humanoid, mire egy könnyűléptű 'vulkánlány' leereszkedett hídba, hogy így tettessen megadást. Bizarr volt az egész! Nem mellesleg az erdőből érkezett mezítláb, ahová azért vonult félre, hogy ott egy kicsit lepihenjen, viszont a szúnyogok és a mocsár kikezdték gyurmaforma testét.

Ha már mindenki hülye, akkor mi is, adtam be a derekam. Éppen ezért mi kocsmablogos névjegykártyából építettünk a járdán keresztbe kerítést, abba többen belegabalyodtak, egyikük arca pl. eltorzult, s közben azt üvöltötte: Mi a fasz ez, basszátok meg? Ez kocsmablogos!

Jelzem, a belső tér a bolygó légterében tapintható minden extrémítást továbbörökít. A plafon csillagvizsgáló, a DJ pult kizárólag létráról közelíthető meg, a jurta templomból átalakított sörpados hangár ismérvei meg annyira jellegzetesek, mint egy harmadik világi váróterem, ahol nulladik típusú találkozásoknak adnak az emlékmások kizárólag teret. Jé, milyen csodákat nem ad egy kis idényjelleg?"

kalimpa:

"orfű gyönyörű táj, mi sem hagyhatjuk ki, főleg hogy itt rendezi meg lovasi bácsi immáron rendszeresen az ő kis zenei hepaját a Fishing on orfűt. ha már ott vagyunk majd az összes feszten, akkor itt miért ne lennénk, és hamár itt vagyunk, akkor meg miért ne (f)tesztelnénk itt is egy jó kis kocsmát. na, megtettük, nem is akárhogy.

indult az egész egy röpke fél órás sétának mondott úttal, helyette nem volt az több tíz percnél a camping területéről, úgy hogy még útba röptettünk egy röpke mosolyt a helyi rendőrnéninek, aki jelentem, a megszokottnál is csinosabb volt. mint a jó öreg rottyant dal is mondja: rendőrnő az álmom.

oda értünk, megláttuk, elámultunk a nem egyszerű építményen, ami előttünk támolygott a maga fekete nájlonból tekergetett tetőszerkezetéből. bementünk és elénk tárult egy legalább 15x15 méteres területre elhelyezett VALAMI, egy ŰRKILÖVŐÁLLOMÁS, basszus. benne két idióta űrlénnyel, akik csaposnak képzelték magukat a szó legnemesebb és kedvesebb értelmében, volt ott kéklötty, citromos sör, szögedi csapolt sör, pálinka, jókedv, mosolygás, dumálgatás, kérdezősködés, sörpadok, de csak úgy szellősen, hogy legyen hely a megátalkodott tánchoz és a lágyan sikló reggae zene élvezéséhez is! a rötyi az kb. a napokban tákoltatott gipszkarton új wc és mosdó kombójával, a tisztaságra panasz akkor még nem lehetett.

az árak a fesztiváléhoz hasonlónak tűntek, így túl nagy meglepetést nem okozott, bezzeg a kiültünkkor meglátott kis etna-lány, aki mint egy kis majom dobálta magát, rohangált, tornázott, hídba ment, és egész egyszerűen a citromos limonádéjával bódította azt a maradék kis agysejt lávacseppjeit. vicces volt na, szívesen járnék ilyen helyekre itthon is, gratula srácok!!"

"Erre dombok vannak meg hegyek. Ha ide bringával jössz, beszarsz-behugyozol! De ha mégis vállalod. És mégis elcsíped valamelyik fesztiválidőpontot, ezeregy százalék, hogy a bringádnak jut hely, akár kint, akár bent."

Értékelés

  apu kali
dizájn 2,5 1,5
kiszolgálás 4 4
közönség 5 5
zene 5 5
füst 4 4,5
mosdók 3,5 4
árszínvonal 4 4
  4,00 4,00

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr432109676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2013.08.14. 09:13:25

Idén már ki sem nyitottak. :(
süti beállítások módosítása