.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

2010. 02. 7. - apuska
Híd Bistro
pixel cégér Helyszín: 1027 Bp., Germanus Gyula park 1.
Látogatás: 2010. január 30. 14:15-15:00

> Csupa üveg, mint egy akvárium, én benne a hal, aki nézi a hóesést.

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 646 3592
Web: -
Facebook oldal: http://www.facebook.com/HidBistro
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 10-24
Extrák: konyha, terasz, bankkártya elfogadó

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Soproni, 480 Ft Soproni Démon, 490 Ft
Aranyfácán, 590 Ft Edelweiss, 750 Ft
- Soproni Szűz, 490 Ft
- Guinness (0,33l), 990 Ft
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Duett Cuvée Frittmann, 290 Ft Szalontai pálinkák, 680 Ft
B.főkajári Rosé Cuvée Feind, 290 Ft Jack Daniels, 800 Ft
Szekszárdi Cabernet Sauvignon, 290 Ft Becherovka, 500 Ft
- Jagermeister, 640 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Rostos gyümölcslevek, 300 Ft Capuccino, 350 Ft
Ice Tea, 300 Ft Forró csoki, 450 Ft
Szénsavas üdítők, 300 Ft Mojito, 1000 Ft
Bodzaládé (3dl), 300 Ft Spagetti Carbonara, 1390 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"A Híd Bistro (így jó magyarosan) egy 9 állomásos kocsmatúra első helyszíne volt szombat délután két órakor. A várost szép volt és lassú, ahogy belepte a hó, és mert minden szándékunk szerint a túra végső célja a szentendrei hév mentén egy sörre meg-megállva az agglomeráció, ezért még szánkót is vittünk magunkkal, hátha jól jön az még alapon. Ez volt az egyetlen hely, ahová meg se próbáltuk bevinni. Ugyan minek? A 17-es villamos végállomásától több tonna hó választotta el az amúgy szomszédos bisztrót, azon át egyetlen kitaposott ösvény, útközben sínpár, mi meg a hatalmas üvegtáblákon keresztül beláttuk az egészet, a vacogó népeket, az eldobott kenyeret csipegető galambokat, sirályokat, vadkacsákat és a hanyagul a vendéglátó egység elé állított szánkót. Tulajdonjogunk nem forgott egy percig sem veszélyben, gyors reagálású egység voltunk!

Na de hogy a helyről is szóljak, mi kicsi, viszont a sok fény nagyobbá teszi. A neve árulkodó! A nevében foglaltatott híd ugyanis utal arra, hogy negyven milliárdért egy híd épül újjá gőzerővel pár száz méterrel odébb, nevezetes Margit, de talán azért, mert a rekonstrukció körül gyanúsan megbúvó sunyiságok ideje korán rányomják minden vele kapcsolatos dologra a rágalom bélyegét, inkább a Szabadság hidat ábrázoló posztert raktak ki a bisztróban, hogy ne érje rossz szó a kör területét.

'Forró ajánlat', volt olvasható egy táblán, ennek ellenére hideg söröket kértünk. De dicséret érte, hogy a talpalatnyi domb adottságai miatt bármennyire is szűkre szabott a tér, belefért még egy apró konyha, vagyis lett volna lehetőségünk (a 14 féle whiskey mellett!) néhány mutatóba kitett süteményből, vagy a szerény repertoárral bíró, főleg tésztafélék és grillezett húsok közül választani.

Arra mondjuk nincs ötletem, hogy kik járhatnak ide kajálni. Hiszen közel a szupertrendi Mammut, a korlátlan zabálhatnékot kínáló Trófea, a környéken egy csomó hangulatos Pub. Talán egy kávéra alkalmasnak tűnik a bisztró munka előtt, vagy egy sörre munka után? Bár a másik asztalnál az a két harmincas barátnő sem hévre vagy villamosra várt... Talán ők? A magukfajták? Akiknek a cukrászda édes cukormáz, és minden említett környékbeli meg túl komoly? Fél óra csacsogás valami és a beláthatatlan Duna mellett. És kerthelyiség, ha jön a tavasz, jön a nyár!"

kalimpa:

"tetszett a hely, főleg a kis apró lámpácskák meg a kedwes kiszolgálás, illetve ami a leginkább, hogy az üwegfalra fel van ragasztva jó pár darab fekete madár, ami arra figyelmezteti az élő madarakat, hogy nehogy nekiszálljanak, és ez szerintem nagyon humánus megoldás.

korrekt a wc, korrekt az ár/érték arány, bár nem jönnék ide nagyon sűrűn, azért nem rossz. nagyon jó, hogy itt van körút budai oldalán a Margit híd tövében - valakinek biztos."

dancsopanza:

"Nagyon kedves, meghitt, meleg, igényes, első randis helynek kiváló."

strasszi:

"Csupa üveg, mint egy akvárium, én benne a hal, aki nézi a hóesést.

Ennek megfelelően nappal világos, nyugodalmas, csendes, bár szombat délután kettőkor egy hótól megbénult városban egy korsó sör után mi egyéb is lenne. Lehet, ez így nem releváns?

Ideiglenes jellegét elnézve és a hídlábból gondolom, hogy erre sincs kikezdhetetlen engedély, mint a Rióra."

fletó:

"Akár egy igényes váróterem (megvárhatod, míg elolvad a hó), egy gomba formájú melegedő, de még sincs benne semmi különleges, a törzshelyünk biztos nem lesz, zene nem volt, az hiányzott."

"Az üvegkalitka mellett áll egy fenyő, mely fenyőnek a törzse alkalmasint használható kerékpár kikötéshez. Illeve míg épül a háttérben a híd... annak kerítése."

Értékelés

  apu kali dan flet str
dizájn 3,5 3,5 3 3 4
kiszolgálás 4 4 4 4 4
közönség 3,5 3 3,5 3 3
zene - - - - -
füst 4 4 5 4 4
mosdók 4 4 4 4 4
árszínvonal 2,5 2,5 3 3 3
  3,58 3,50 3,75 3,50 3,67

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr351736766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása