.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

2008. 06. 5. - apuska
Lónyai Pub

Cím: 1092 Budapest, Lónyay utca 32.,
Látogatás: 2008. június 4. 17:50-22:10
 Bezárt, megszűnt! 
Google Maps

A 'tapírok, viperák, csibészek' mosdómegszólításon túl a festékszóró több kárt okozott a helynek (bár nem láttuk annak előtte), a megjelenésbeli koncepció teljes hiánya és a sötét karakterek súlya akaratlan is melankóliába nyomná fejünk.

Telefon: +36 1 219 0247
Facebook: fb.com/pages/LÓNYAY-PUB/237595969623258
Web: -

Vélemény

apuska:

Már majdnem a Duna partján vagyunk, már majdnem, hovatovább? Csak semmi huncutság, nem lehet minket megvezetni, egy jó kocsmának a lehetősége is csak addig csábít, míg nem találunk helyette egy másikat, szóval tessen csak emlékezni, szóltunk Danánknak, aki csak elvben tudta az utat a tutiba, melyről anno már meséltek neki.

Utólag persze mondhatom (csak meg ne tudja, mert fejébe száll), megérte. Bolyongásunk gyümölcsét egész konkrét poharakba mértük, s kicsit sem fájt a noname szlovák sörnek az íze, bezzeg a bűze másnap a fejben, mert mindig mértéktelen a magamfajta, ha születésnapot ünnepel, illetve olcsó a lőre; a teljes együttállás esetén meg: csá misi, vészhelyzet.

No, de a falfestés mellett szó nélkül még részegen sem mehettem el. Mert a 'tapírok, viperák, csibészek' mosdómegszólításon túl a festékszóró több kárt okozott a helynek (bár nem láttuk annak előtte), a megjelenésbeli koncepció teljes hiánya és a sötét karakterek súlya akaratlan is melankóliába nyomná fejünk, ha gyertyafénnyel nem világítottunk volna neki ellent, mire a szomszédos asztaltársaság szemében is láng gyúlt, szép leányok, még jó hogy le nem tepertek.

Pizzát sütni van-e kedvetek?

kalimpa:

beteljesült, besült, lesült halként álltunk, félig elázva - de még csak az esőtől - kerestük azt a fránya lónyay-kinizsi sarkot, amit hűséges társunk dancsópanza javasolt a ma esti dajdajozás helyszínéül. asszongya fasza a hely és olcsó, ő ugyan még nem volt, de a nagybátyjának a lányának a pasija már látta kívülről tavalyelőtt egyszer koromsötétben. na nekünk sem kell több, nézzük meg. uzsgyi neki!

tökéletesnek is bizonyult a fletó koma születésnapjának köszöntéséhez. gyors torta jellegű eszköz beszerzését követően meg is lett a köszöntés gyertyával, nagy csinnadrattával, síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

a stein nevű szlovák ser igen kedvező hatásait tapasztalván ugráltak is szemünk előtt a sárgás zöld nyulak, mikor is a hallójárataink eldugulását követően megérkezett maga gorbacsov kékszakállal és matróz ruhában, felkért engem egy táncra, majd lehugyozta nagy izgalmában a lábamat. ekkor már nálam is betelt a pohár, kértem 1 üveg vodkát és asztal alá ittam az egész orosz nagykövetséget, tokkal-vonóval.

sikeres születésünk napján túl lenni nem is rossz, még ha a galamb nem is repült át az agyunkon, a melle meg nem simogatta a bimbóinkat a nyelveken.

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): -
Üveges sör: Stein, 195 Ft
Bor (1 dl): Száraz fehér folyó, 50 Ft
Rövid (5 cl): Kommersz, 155 Ft
Üdítő (2 dl): Rostos gyümölcslé, 120 Ft
Meleg ital: Kávé, 100 Ft
Harapnivaló: Pizza, ...

Értékelés

3,0

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr28681528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mixer 2009.09.02. 14:09:29

nem rossz hely, nem rossz hely, sokkal kevésbé érződik rajta a kollégiumi hangulat, mint sok ELTÉ-s BME-s kollégiumi kocsmán.

Közgazdász barátaink kedvelt helye.

kb 4 pont

apuska · http://kocsma.blog.hu 2013.08.09. 12:53:23

A FB hírfolyamból úgy vettem észre, a festékszórós dizájn mostanság erősen a fűszoknyás-pálmafás hangulatra hajaz!

apuska · http://kocsma.blog.hu 2014.12.23. 20:09:32

A fejlődés töretlen. A Lónyai utca 36. szám alatt megnyílt a Lónyai Plusz Pub! Hogy mi benne a plusz? Passz. Bár ahogy a fotókat nézem: www.facebook.com/LonyayPluszPub :)
süti beállítások módosítása