.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

2008. 02. 28. - apuska
Tandem Café
pixel cégér Helyszín: 1093 Bp., Pipa u. 6.
Látogatás: 2008. február 27. 17:30-21:55
 Bezárt, megszűnt! 

> A kerek asztalok rendetlen rengetege biztosan nem csábít majd többet e helyre, melynek színe sem hívogat.

Adatlap

Elérhetőség: +36 1 218 9317
Web: http://tandemcafe.hu/
Facebook oldal: -
Nyitva tartás: H, K, Sz: 09-01; Cs, P: 09-02; Szo: 16-01; V: zárva
Extrák: wifi, kiállítás, koncert, bringás és blogtalálkozók

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Borsodi, 380 Ft Borostyán, 360 Ft
Staropramen, 490 Ft Borsodi Bivaly, 390 Ft
Leffe (barna) 640 Ft Staropramem, 390 Ft
Hoegaarden (búza), 780 Ft Stella Artois (alkoholmentes), 420 Ft
Bor (1dl) Rövid (5cl)
Lehman-féle házibor, 130 Ft Kommersz, 300 Ft
Villányi rosé, 150 Ft Royal vodka, 450 Ft
Kékfrankos (Szőke Mátyás), 320 Ft Becherovka, 530 Ft
Portugieser (Gere Attila), 320 Ft Ballentines, 710 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Szóda, 40 Ft Eszpresszó kávé, 230 Ft
Limonádé, 200 Ft Capuccino, 320 Ft
Szénsavas üdítők, 240 Ft Tea, 260 Ft
Rostos gyümölcslevek, 240 Ft Toast, 220 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Elfogultságom nyilvánvaló! Több blogger élmény fűz a helyhez, tíz kapoccsal, ismerem a törzshelyüknek emiatt választók széles táborát, a szomszédos egyetemek osztják a 'beülünk egy kávéra' csajok ékes, díszes, dekoltázsos színét-fölét-legjavát, mely mellett elismerő szó nélkül elmenni lehetetlen, akkor is, ha a lassanként beköszönő tavasszal az ember fia inkább vágyna a szabadba már, hol jóval több a fény, hol nincsen ilyen émelyítő füst, hol a szomszéd asztaltól senki nem ripakodik rád, hogy 'mit nézel?', 'mi a szart fotózol?'...

Egy régi hangulata vesztett középszintű itató ez - azelőtt V. bejáró -, ha nincs nyitva a pince, ha épp nem szerveznek dögös kulturprogramot alád, melyre igény lenne, jah, s máris több lenne benne a jóság, mint amit a külcsín magának meg nem enged."

dé kapitány:

"A csapat báránya, amolyan feketén mutatkozik az első körben, mert ő ugyan nem tekert a Tandembe’, s benn sem, ellenben be tud számolni a lányos szakaszról szakavatottan, a négykerekű közlekedésről villám gyorsan, márha, s még az alkoholt kerülendő is tárgyra térhet. Térjek?

Térek, hát, na igen, a hát… mi nem minden szögből lehet rejtve, így a kerek asztalok rendetlen rengetege biztosan nem csábít majd többet e helyre, melynek színe sem hívogat, hogy gyere ide, telepedj csak le. Ellenben mindezt kellemes muzsika mellett, s a toalettben is tiszta a parkett, meg a marketet is sűrűn látogatják, így nem zsebkendő-utánpótlós a móka, mit a lime nélküli szódás, nem kóla, hanem limonádé serkent is rendesen. És ha már ily közvetlenül közlök, a közlekedésbe is belekötök, miről nem tehet a tulaj, csupán a Demszky, és a parkol-óra sem olcsó, de szemben pont van hely, ami így jó.

Felhozhatnám a hozatalt is, mit leginkább nem teszek, mert sérteni nem szeretek, csak csendben, de abban aztán súgom, hogy gyatra, ha pasit akarsz, akkor leginkább mész nyugatra. Bár ha bejön a szcientológia tana, akkor ennek itten van – vagy talán csak ez alkalomkor volt – egy kerek asztala, mi felé inkább a mellek hasalnak, s a csorgó tekintetek ragadnak, mint hússal tömött kondér körül a legyek. Na hová legyek?

Elragadtatott vagyok az értelmében annak, hogy elragadtam magam a helyről, s nyomós indokkal ragasztom tovább magam oda, márha."

kalimpa:

"idegesítően bordó, de nem a hordó hanem a belbecsben csellengő csecseken csüngő szempárokat vakító elválasztó szerkezetek. a kiszolgálás ami random kijön hozzád és kéri rendelésed néha átmegy felejtősbe, ráadásul az ha még párosul 1 fapicsa modorú hölgy tüneménnyel is aki pincérnek szólíttatja önnön magát... na akkor szakad el az ember türelmi zsinege és idegesen nyúl valami hazaiért, na persze nem a Nesquick nyusziért, hanem a hozott-vitt-szerzett szerzeményekért, miknek fejében akár még a váltságdíj sem kizárt lehetőség, sörben mérve!"

dancsopanza:

"E helyre belépve az előszobába ücsörgő törzsek rögtön megnézik ki vagy, mit akarsz, hozzájuk érkeztél-e avagy sem. Természetes reflex. (kuss, ezt megfigyeltem) Embereim a hátsó traktusban foglalták a helyet és rondították a légkör ózontartalmát, tisztelet a kivételnek. A pulthoz érkezvén kértem szépen egy üvegnyi kenyeret. Kaptam, nem szépen. Itt gyanús volt a dolog és be is igazolódott, mert helyet foglalván a srácok körében kitálaltak. De bosszúból nem csak intrikákkal… A lepel ápol, s eltakar.

A tandemben a füst nem nagyobb, mint egyéb más egységekben. A probléma, hogy az ózonizáló beszart, az ablakot a dobozok miatt kinyitni képtelenség, tehát a kocsma ajtó sűrű nyitogatásával lehet a füstöt útjára engedni. Ha a füst felfelé kívánkozik, esetenként kinyithatták volna az ablak felső, billencses részét. Itt vagy kiillan, vagy némi oxigént elegyítenek az anyaghoz. De nem tették. Szerintem ti még pakoltatok konzervcsutkákat a tűzre. Plafonig, mi?

Ezért a lényeg, hogy kúrva nagy füst tud összegyűlni. A WC-t itt már régről szeretem, semmi problémám vele. Még meleg víz is van, szappant is adagolhatsz, ha akarsz (kombiné-kombiné) Summa-summárum: lehet, hogy rossz szériát fogtunk ki aznapra, lehet, hogy más színűre festenéd a falakat, lehet, hogy néha ablakot is nyitnál, kakilnál zavartalanul, de egy biztos, semmi. Néha egy két sör erejéig, koncert előtt például egész normális ötlet lehet. Na meg ez a blogger mizéria a falakon…!"

"Csúnya lenne, ha a bringás közönségre fókuszálva nem tettek volna semmit, hogy a bringákat ki lehessen kötni a kocsma elé. Valami vascső a falban csak ezért lészen. Ennek ellenére, loptak már el innen gépet."

Értékelés

  apu kali dan
dizájn 3 1,5 1,5 3,5
kiszolgálás 3 2,5 1 3,5
közönség 4 2 3,5 3
zene 3 4 3,5 4
füst 2 2,5 2,5 1,5
mosdók 2,5 4 1 4
árszínvonal 3 3,5 3,5 2,5
  2,93 2,86 2,36 3,14

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr15366471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalimpa 2008.03.09. 18:43:59

hoppácska,másnaposságom csak,vagy tényleg új az új?? még iszom egyet és eldöntöm a döntendőt. pacsi pus patikus !

apuska · http://kocsma.blog.hu 2009.07.31. 20:36:00

Szerintetek mi van a Tandemmal? Üzemel még? Vagy csődbe vitte a 4-es metró építése? Tudnillik már nem üzemel a weboldala...

kalimpa · http://kocsma.blog.hu/ 2009.09.10. 11:56:10

szerintem üzemőm még, én múltkor arra tekeregtem és volt még valamennyi élet!!

apuska · http://kocsma.blog.hu 2010.02.26. 15:28:04

Élet van, és a tábla tanúsága szerint mindez a Pedál Caféban. Honlapjuk fura:
www.google.com/profiles/pedalkavezo
süti beállítások módosítása