.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 08. 1. - kocsmablog
Fradi sör

2017. augusztus 1-től a Heineken Hungária gyártja a Ferencváros sörét. A palackozott Fradi sör megújult csomagolással debütál a boltok polcain. Az FTC söre korábban a Pécsi Sörfőzde terméke volt, de a sportklub és a szurkolók legnagyobb bánatára kevés helyen lehetett kapni, ezért érett a váltás.

Együttműködési megállapodást írt alá Magyarország legnépszerűbb és a világon is legismertebb sportegyesülete, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és az ország legnépszerűbb sörének gyártója, a Heineken Hungária Zrt. A megállapodás értelmében az FTC Fradi sörét a Heineken sörfőzdéjében állítják elő.

A csapat szurkolóinak körében különösen népszerű sör nem csak új gyártót, új megjelenést is kap. A Fradi sör augusztustól a régi dobozos kiszerelést felváltva a jövőben üvegben kapható a hivatalos Fradi shopban, ezen kívül a CBA üzleteiben, valamint a Heineken Hungária disztribúciós hálózatán keresztül közel 1000 kiskereskedelmi egységben országszerte.

heineken_fradi_04.jpg

Az FTC Sportközpontban tartott sajtótájékoztatón, amelyen a 90-es évek Fradi legendái közül Lisztes Krisztián, Lipcsei Péter, Dragóner Attila és Keller József is részt vett, Kubatov Gábor, az FTC elnöke elmondta:

Két, a maga területén rendkívül sikeres, elismert, népszerű és komoly hagyományokkal bíró és azokat ápoló fél talált egymásra. A Fradi sör a szurkolók söre. Olyan partnert kerestünk, amely a magas minőségi követelmények mellett segít bennünket abban is, hogy minél több Fradistához eljusson a termék.

 

José Matthijsse, a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója hozzátette:

Nem csak a zöld szín, de számos közös érték köti össze a Ferencváros csapatát és a Heinekent. A hagyományok tisztelete és az innováció, a minőség, a sikerek, az újítások iránti elkötelezettség jellemzi mindkét csapatot. Büszkeség számunkra, hogy nem csak Magyarország kedvenc sörét, a Sopronit, de Magyarország kedvenc csapatának sörét is mi állíthatjuk elő. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolás során nem csak a Fradi játéka, de a Fradi sör üdítő íze is jó pillanatokat szerez majd.

heineken_fradi_01.jpg

Sajnos, magáról a Fradi sörről sok nem derült ki. A sajtótájékoztatóra hozott sörkóstolón Müllhauser Ádám, a Heineken Hungária csapolómestere négyszemközt elmondta, a sört még ő sem kóstolta, annyira friss, de nem egy meglévő márka átcímkézéséről van szó, hanem egy új receptúráról, bár igazi különlegességet nem kell tőle várni, ez egy egyszerű lágersör. Bors Kata kommunikációs menedzser egy korsó frissen csapolt Fradi sör mellett ezt megerősítette, illetve annyi kiegészítést tett, hogy ha már mindenáron párhuzamokat keresünk, akkor a Magyarországon gyártott Steffl, mihez ízvilágban a legközelebb áll.

Ami a címkéről kiderül. Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricadara, komlókivonat. Alkohol tartalom: 4,5%. Fradi minőség. Hát sok sikert a bajnoksághoz és a sörhöz, sörteszt itt:

Sörfigyelő: Fradi Sör

fradisorcimke.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr1812710016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása