.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 02. 3. - kocsmablog
VinCE Budapest Wine Show 2016

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest
Időpont: 2016. március 3-5.
Google Maps

Közép-Európa legnagyobb boreseménye Budapesten. Fényűző hétvége a borvilágban. Showműsorhoz illő program állt össze a hetedik VinCE Budapestre, a szervezők megismételhetetlen borsorokkal készülnek a már megszokott impozáns helyen.

Ahogy a VinCE név is jelzi, a rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe). Majd 200 kiállító vesz részt a rendezvényen, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait. 
A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Egyéb gourmet-termékek – sajtok, olívaolajak, különleges kolbászok és sok más – ugyancsak helyet kapnak a rendezvényen.
 A kiállítás mellett ültetett borkóstolókon – mesterkurzusokon – és interaktív workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak a borkedvelők, naprakész információt és hatékony segítséget kaphatnak a borászatok.

vincebpcovercut.png

A VinCE Budapest azoknak szól, akik értékelik a kiváló minőségű borokat, és ennél fogva minden termékben a különleges minőséget keresik, legyen az péksütemény vagy ásványvíz. A VinCE páratlan élményt kínál az értő borszeretőknek, ugyanakkor kihagyhatatlan rendezvény a szakma minden szereplőjének.

- A sommelier találkozhat a borásszal, vele együtt kóstolhat, az így szerzett „sztorikat” pedig hasznosíthatja majd vendégei asztalánál.
- Az éttermek tulajdonosai a legjobbak közül válogathatnak, az egész borlapjukat könnyedén összeállítják egy helyen.
- A borról tanulóknak ez maga a tudás fellegvára.
- A borászok étterem tulajdonosoknak, sommelier-eknek, érdeklődő borszeretőknek mutathatják meg boraikat.
- A kereskedők egy helyen találhatják a legjobb minőségű hazai borokat, különös tekintettel az újdonságokra.
- A borimádók számára pedig ez maga a paradicsom, ahonnan nem akarnak majd hazamenni!

A lüktető főváros, Budapest vonzza a konferenciákat és rendezvényeket – a budapesti fesztiválok és események pedig óriási népszerűségnek örvendenek világszerte. A VinCE boreseményekre érkeznek vendégek a világ minden tájáról, amihez a város szívében, az Erzsébet körúton elhelyezkedő gyönyörű ötcsillagos szálloda pompájával is hozzájárul.

corinthia-hotel-budapest-facade-2.jpg

Jelen esemény, a 7. VinCE Budapest Wine Show egy szakmai nappal indul csütörtökön a borszakértőknek, míg pénteken és szombaton a borkedvelőket várja számos újdonsággal. A régió legnagyobb boreseményén 2016. március 3-5. között bemutatják a világ első okostelefonnal kommunikáló boradagoló -megőrző rendszerét, és a megkóstolt borokat egy mobil applikációval értékelhetik.

A program részeként organikus bortúrára is be lehet nevezni, ahol kiderül, mitől bio egy bor. Idén második alkalommal átadják a VinCE Awards díjat a borvilágot formáló legjobb ötletekért, leginspirálóbb példákért. Egy jeggyel 182 pincészet 1000 borát kóstolhatják végig a látogatók, s a jegyár egy részét a rendezvény ideje alatt a helyszínen működő online áruházban borvásárlásra fordíthatják.

A VinCE Budapest Wine Show minden nap délelőtt 11-től este 8-ig várja látogatóit. Február 15-ig a rendezvény weboldalán napijegyek kedvezményes áron kaphatóak 12 (péntek) illetve 14 ezer (szombat) forintért, azt követően 14 (péntek) illetve 16 ezer (szombat) forintért. Tájékoztatásul, érdemes megvenni a jegyeket minél hamarabb, és nem csak a kedvezmény miatt, mert a 2015-ös VinCE Budapest Wine Show-ra a jegyek már elővételben elfogytak, és helyszíni jegyértékesítés nem is volt.

További információ: http://vincebudapest.hu/

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr548354226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása