.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 11. 5. - kocsmablog
Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Helyszín: Gellért Hotel
Időpont: 2015. november 5-8.
Google Maps

Borok, libák, fűszerek alcímmel, egyedi és új programokkal rendezik meg már ötödször a Márton napi Borfesztivált 2015. november 5-8. között a Bortársaság, a Bor és Piac és a VinCE Magazin szakmai támogatásával a Gellértben. A Gellért épülete a Gellért Fürdő csarnokával összenyitva alakul át 3000 négyzetméteres fesztiválszíntérré, mely immár megkerülhetetlen és egyedi helyszíne a Márton napi Borfesztiválnak, az újborok és libaételek nagy seregszemléjének.

November 5-6-7-8-án a főváros - hagyományosan - legizgalmasabb Márton napi eseményét rendezi meg a Danubius Hotel Gellért. Az immár ötödik - és négynaposra bővült - Márton napi Borfesztivál a "Borok-Libák-Fűszerek" szlogennel csábítja a látogatókat a patinás szállodába.

A szervezőknek ezúttal a "sörre bor" mondóka is a szemük előtt lebegett: csütörtökön a "nulladik napon" sörkurzussal és skót-magyar sörvacsorával indulnak a programok. Sajnos, minden jegy elkelt.

ket-dudas-egy-konyhaban.jpg

A következő napokon közel száz borászat kínálja majd legjobb boraikat, pénteken a Bor és Piac, szombaton a Bortársaság válogatásában. A korlátlan bor- és pálinkakóstolás 17 órától 22 óráig tart, közel 400 féle borral a kínálatban. Már nem sok gazdátlan pohár van. Ha eldöntötted, hogy jössz, most vedd meg a jegyedet!

boraszatok.jpg

Az interaktív Fűszerkurzusokon a Magyar Konyha előadóitól lehet megtudni mindent a rég elfeledett magyar fűszerekről, és a fűszerességről a borokban.

fuszerkurzus.jpg

A boros napokon a több száz féle bor, liba- és egyéb ételkülönlegességek mellett lesz sztárséfekkel fűszerezett borvacsora a megújult Gellért Sörözőben. Sajnos, minden jegy elkelt.

5-fuszer.jpg

A lakosztály étterem vacsoraestjeit (6-án és 7-én) a hotel bámulatos kilátást nyújtó deluxe apartmanjában előkelő programok kíséretében tartják. Sajnos, minden jegy elkelt.

lakosztalyetterem_ezeregy-fuszeres-ejszaka-mesei.jpg

lakosztalyetterem_nagy-gatsby.jpg

A Márton napi after party este 10 után kezdődik a Szt. Gellért Gyógyfürdő csarnokában, ahol a gasztro kiállítók és a DiVino Borbár mellett hajnali 2-ig a zenéé lesz a főszerep, koncertekkel és DJ-vel. Fellép a Sister Act formáció Tóth Verával és Tóth Gabival, a Kiscsillag zenekar, és a koncertek után a zenét DJ Garami és az Anima Sound System DJ Set keveri.

fellepok.jpg

A borfesztivált vasárnap egy szenzációs Márton napi Sunday Brunch zárja egy kis Ázsia kitekintéssel, ahol kóstolható lesz a világ első pekingi libája és liba sushija is. Sajnos, minden jegy elkelt.

pekingi.jpg

A Gellért gasztrorendezvényei korábban is kitűntek a bor- és libaételek egymást érő seregszemléinek sorából, és bizonyára idén sem csalódik, és számos meglepetés vár minden szerencsésre, aki jelen lehet az V. Márton napi Borfesztiválon.

Részletes program: http://www.borfesztivalgellert.hu/programok/
Jegyvásárlási lehetőség, már amire még lehet: http://www.borfesztivalgellert.hu/jegyek/

martonnapi.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr448053520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása