.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 04. 3. - apuska
Herfli söröző, pizzéria
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 2628 Szob, Árpád u. 20.
Lehoczky Ottó tulajdonos válaszol.

> Motorosok, néptáncosok, biciklisták, zenészek, eltévedt külföldiek, késő esti artisták, kéregetők, bombázók.

Adatlap

Elérhetőség: +36 70 282 3437
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/HerfliSorozopizzeria
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 11-22; P, Szo: 11-24; V: 11-22
Extrák: kerékpár tároló, kerthelyiség, kutyabarát, különterem, konyha, tévé, wifi, koncert, csocsó

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Mivel a saját, utcára néző szobámból nyitottam meg a sörözőt, eléggé a sajátom. Egy kis helyiségből nőtte ki magát, gyakori változásokon keresztül menvén. Dolgoztam pultosként egyszerű kocsmában, komoly étteremben Budapesten. De vendéglátós őseim miatt nagyon vágytam egy saját helyre.

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- 1999. augusztus 4-én nyitottunk, tehát nem vagyunk mai kocsmatöltelékek. A név kiválasztása belekerült néhány sör mellett átvirrasztott éjszakámba. Ha pedig ittam fenemód tóltam a pofagyalut (harmónikát, herflit), de csak a saját örömömre. Ha értitek mire gondolok. :)

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Tág baráti kör, motorosok, néptáncosok, biciklisták, zenészek, eltévedt külföldiek, késő esti artisták, kéregetők, bombázók. Mi vonzza őket? A fene tudja. Gondolom, van lelke a helynek.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Rengeteg szép és mulatságos eset volt. Hogy egyet említsek, egyszer egy népi együttes letáborozott nálunk két napra. Végig ittak, rögtönzött utcabál kerekedett, a nagybőgős az asztal tetején játszott, a háromból az egyik asztalt cimbalomra cseréltük, erős menet volt. De megfordult pár híresség is.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Csapon Drehert tartunk. Borban általában Varga pincészet termékeit tartjuk. Rövidből az általános készlet van. Fő irányvonal a pizza, de ez mellett frissensültek, spagettik, hamburgerek is megtalálhatóak az étlapunkon. Tehát ha sokat iszol, nem kell a közértbe átugrani hogy felszívasd a szeszt.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Elvétve fellép egy-egy zenekar, de sajnos le vagyok tiltva a hangoskodásról a közeli szomszédok miatt, pedig igény lenne rá vastagon! A tv-ben általában sport megy zenei aláfestéssel. Zenei ízlésünk nagyon befogadó, attól függ hány óra van. :)

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Kerékpár tárolónk, parkolónk van.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Sajnos egyre szűkül az a kör, aki még kocsmába jár találkozni, beszélgetni. A törvények mindig csak bonyolították a vendéglátó helyek működését, de alkalmazkodunk.Mi mást tehetünk?

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- A Nashville-i szórakozóhelyek az etalon!

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Lecserélném a Sporimat egy Fat boy-ra. :)

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr967332604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása