.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 03. 16. - kocsmablog
OpenGastro - ésszerűen, online

opengastro-facebook.jpg

OpenGastro

> Végre! Internetes megjelenés és online reklám elérhető áron minden vendéglátóhelynek.

15 éves tapasztalat

2014. december 17-i hír: eladták a Netpincért. Gondoljátok, hogy az ügyvezetők elmentek nyugdíjba? Tévedés. Dolgoznak tovább, hogy 15 éves tapasztalatukat, miszerint forgalmat visznek az éttermeknek az internetről újrahasznosítsák, kicsit más köntösben. Hisz napi szinten foglalkoztak éttermekkel, így tisztában vannak vele, mire van igényük, és mire pénztárcájuk.

A Netpincérhez hasonlóan az OpenGastro esetében is hosszútávon gondolkoznak. Nem kalandorok, akik egy év alatt akarják lerabolni a piacot, hanem a mai világban szokatlan módon 5-10 évre terveznek. És az álmokon túl, ehhez minden anyagi lehetőségük megvan.

forbes.jpgkép forrása: Forbes Magazin

Mit kínálnak?

Lehetőséget, hogy felkerüljön az online térképre a vendéglátóhelyed. A valóságban ez persze sok kis apró lépést jelent, de a folyamat vége az, hogy megtalálható leszel minden olyan csatornán, ahol 2015-ben a vendégeid előfordulnak, és ahol döntéseket hoznak rólad. 

- Új, reklámmentes, a Google-re optimalizált és az okostelefonokon is használható weboldalt
- Facebook fiókot, azon elérhető étlapot
- Az étlap, itallap naprakészen kerül ki minden létező online katalógusba
- Meghirdetik a napi akciókat, ajánlatokat, bulikat
- Hírlevelet küldenek ki a törzsvendégeknek
- Éttermi szóróanyagokat adnak, hogy áttereljék vendégeid az online csatornákra
- Online asztalfoglalási rendszert
- Egy oldalra gyűjtenek minden véleményt, amit az interneten írtak, és értesítenek róla
- Ha kell, hirdetésekkel növelik a forgalmadat

Kinek nélkülözhetetlen?

Bárkinek, aki ma vendéglátóhelyet üzemeltet. A klasszikus pizzériáktól a kocsmákon át az útmenti büfékig mindenkinek tudnak segíteni, hogy növeljék a forgalmukat. "Csináld magad internetes eszközeik" segítségével te is könnyedén frissítheted az étlapodat, meghirdethetsz akciókat, beállíthatod a nyitva tartást, és feltölthetsz fotókat. Az OpenGastro publikálási rendszere automatikusan juttatja el a vendégekhez a friss információkat. De ha nem vagy egy informatikai zseni, akkor az ügyfélszolgálat is elvégzi ezeket helyetted. Úgy is lehet tökéletes az internetes megjelenésed, hogy ehhez az egészhez nem értesz!

Európában harmadikként

Az OpenGastro egy magyar vállalkozás, de az első naptól kezdve egész Európában gondolkoznak. Sőt, már attól keletre is. Írországban vezették be az OpenGastro-t, mert ott könnyű a céges ügyintézés, majd Németországban, mert ez Európa gazdaságilag legerősebb piaca. Magyarország sokkal nagyobb kihívás, mivel a vendéglátósok többségének itt napi cash-flow bajai vannak. Hiába érted, hogy erre szükséged van és szeretnéd kipróbálni a szolgáltatást, ha egyszerűen nincs erre egyben 60.000 forintod. Ez a klasszikus 22-es csapda. Hiszen pont az ilyen - amúgy nagyon alacsony értékű - beruházásoktól lendülhet meg a forgalmad, és lesz több időd, pénzed másra.

Egyedi megjelenés, könnyű kezelés

Mindenki egyedi weblapot kap. Különböző színekben, betűtípusokkal, változatos dizájn elemekkel. Ha kevésnek érzed és nem tetszik? Akkor még mindig ott a lehetőség, hogy lényegesen több pénzért egyedi weblapot csináltass. Az OpenGastro csapata nem azt ígéri, hogy olyan oldalt készítenek, ami minden álmod kielégíti, tőlük egy olyan testreszabott honlapot kaphatsz, ami biztosan jobb lesz, mint a mai átlag vendéglős honlapok 90%-a. Viszont a rendszer előnyei - a könnyen frissíthetőség - az egyedi weblapokba építve sem veszik el. Az OpenGastro tartalmai, mint az étlap, akciók, vevői vélemények, tetszés szerint integrálhatóak bármilyen meglévő oldalba.

Próbáld ki!

Nem árulnak zsákbamacskát, a rendszer ingyenesen kipróbálható. Add meg a vendéglátóhelyed adatait, mutasd be szemléletesen, ehhez még jó tanácsokat is kapsz. Ha úgy érzed, mindjárt elkészítheted az új weboldalad dizájnját, és ha elégedett vagy a végeredménnyel, csak egy kattintás, hogy azt élesítsd. Ráadásul a 2 hetes teljes értékű tesztidőszak lejárta után továbbra is korlátozás nélkül szerkesztheted az étlapodat és az ajánlataid. Ha a Prémium előfizetést választod, havi 5.000 forintért a rendszer számos hasznos funkcióval bővül.

 

Regisztrálj az OpenGastro oldalán, lendítsd fel vállalkozásod,
a szolgáltatás megrendelése esetén további kedvezményért
hivatkozz a Kocsmablogra!

 

opngastroservices.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr447246767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása