.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 07. 18. - kocsmablog
Tiéd a fesztivál!

pixel

> Még nem tudod, mit csinálsz ezen a hétvégén? A nyár legbarátibb fesztiválja vár Verőcén július 19 és 21 között, Budapesttől csak egy órányira, gyönyörű környezetben, ahol a fellépők mellett a Ti dzsemmelésetek a legjobb program, semmi magnó, kizárólag élő zene, nincs lehúzás, a jegy- , étel- és italárak barátiak. Tiéd A Fesztivál - igen, ez a neve! :)

Nem lesz VIP szekció, jópofizó politikusok, lesz viszont Korai Öröm és bringás gyorsulási verseny. Kitörés a girosz-hamburger-kóla háromszögből!

Tiéd A Fesztivál - TAF - Verőce, Lósi-völgy, Pest megye, Hungary, 2621
2013. július 19-21. Napijegy: 1500 Ft, sör 300-tól.

A Dunakanyarban, ahol még lélegezhető a levegő, és látszanak esténként a csillagok, zöldek a fák és kék az ég, Budapesttől 35 percnyi vonatozásra, nos, itt lesz egy fesztivál, a "Tiéd A Fesztivál" fesztivál.

2013 július 19-21 között, lelazulós fesztivál laza arcoknak: gyermekbarát, kutyabarát, bringabarát, macskabarát,
hozhatod a vadászgörényt is. Élvezd a szabadságot, a kitágult teret, a természet közelebb nemigen lehet.

Tiéd A Fesztivál!

Fellép a Korai Öröm. "A Korai Öröm sok nép és sok galaxis hangját ötvözi össze zenéjében, leírhatatlan bőségű, de garantált emészthetőségű zene."

"Az Óperentzia szürreális-virtuóz álomvilága a gyermekkor ártatlan boldogságának zenei megfelelője."

"Kettős Tamás költő-festő-hullócsillagjós bandája pulzál, mint az apály-dagály."

A Tabanda (ex San Borondon): "Fantastico! Sok éve sok helyen utcazenélő, sok tagból álló, sokszor átalakuló, soknemzetiségű banda."

A Magic Cats feszes rock and rollja garantáltan megmozgatja az izmokat.

A Sheket bulizós népek bulizós népzenéit hozza.

Hozzátok el a hangszereiteket, és a kocsmában vagy a tábortűz mellett, a tisztáson, az erdőben, a patakparton vagy ahol akartok: lehet örömzenélni.

Láthattok hangszerkészítő mestert munka közben, némafilmet zongorakísérettel, előadásokat a zenéről, meditatív mantrakört (Életfa), lesznek sportolási lehetőségek is (mert a testnek is meg kell adni).

Erdélyi és magyar táncház Turáni Csongorral (MÉZ) és Mérei Anitával (ének, rengeteg hangszer), táncoktatás Nagy Izabellával és Bohus Györggyel (az Állami Népi Együttes hajdani szólótáncosa), hypermegaüber SZTÁR színpad (4m2, ahol bárki felléphet).

Csocsó, ping-pong, foci, kirándulás. Íjászat (longbow és visszacsapó), dobkör (oktatás az alapoktól kezdve). A felnőttek mulatsága mellett a gyerekekére is gondoltunk, elvégre a szervezők is hozzák a sajátjaikat: játszótér, népi játékok, mesekuckó, bábszínház, gyerekszínház (bevonva a gyerekeket), indiántábor, esti mese és diafilm vetítés, kirándulás rókavár kereséssel, agyagozás és más kézműves foglalkozások. Nem lesz zsibvásár, jósda, fizetős ugrálóvár.

Elsősorban helyi termékeket lehet kapni, megtaláljuk a hamburger-kóla-gyros Bermuda-háromszögből kivezető utat!

Szállás: sátorozási lehetőség a napijegyben, de a helyi lovaspanzióban szobát is lehet bérelni.

Mindezek napi 1500 forintért, de 16 év alatt a belépés díjtalan.

Nappali tagozatos diákoknak, pedagógusoknak, verőceieknek, mozgáskorlátozottaknak, nagycsaládosoknak kedvezményes a napijegy: 1000 pénz

Mindösszesen 2 napijegy a fesztivál időtartalma.

Kézműves helyi sör: 300 Ft

Elérhetőségek:
- www.facebook.com/events/537883126269585/
- www.facebook.com/tiedafesztival01
- http://tiedafesztival.com/
- tiedafesztival@gmail.com

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr705414699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása