.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 01. 10. - apuska
Oláh Annamari

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Oláh Annamária
Születésnap: 1987. március 6.
Foglalkozás: énekesnő, zeneszerző

Mottó: nincsmottóm

> Szegeden született és nőtt fel. Első dalát - ami egy katona dal - apukája tanította óvodás korában. Egyfolytában énekelt, táncolt, már akkor énekesnek készült. 2010-ben diplomázott Pesten a LFZE jazz tanszakán, de az éneklés mellett folyamatosan különböző stílusú táncokat (néptánc, hastánc, salsa, afro stb.) tanult. A tánc az éneklése részévé vált. Habár jazzt tanult, a népzenék, a keleties dallamok, az afrikai és a latin zene az, ami közel áll hozzá. A Fókatelepben és a Meszecsinkában ezeket mind meg tudja valósítani.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- 16 évesen, Szegeden. Legjobb barátnőmmel söröztünk. Vagánynak éreztem magam. Berúgtunk, hazamentünk, és hát nagyon rosszul lettem. Végül az erkélyünkről hánytam az udvarra. Erre anyukám kijött, megkérdezte, normális vagyok-e. Mondtam, nem, és folytattam. Mindkettőnket leszidtak. Most is emlegetjük.

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Szegeden volt egy törzshelyünk, ahova majdnem minden nap beültünk. Amikor feljöttem Pestre, salsa bulikba jártam, ahol a táncé volt a főszerep, ott nem nagyon ittunk. A zenekarozás óta nagyon változó. Van, hogy sokat járunk kocsmázni, főleg nyáron, van, hogy egyáltalán nem kívánom a tömeget.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Hát sose tudjuk eldönteni, hova menjünk, aztán a végén már mindegy, csak üljünk be valahova - volt, hogy mindig ugyanarra az egy helyen lyukadtunk ki a sok mászkálás után, ahova nem akartunk, de hát "csak azt ismerjük"...

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Nincs kedvenc helyem. Mostanában az a legjobb, ha valamelyikünk átmegy a másikhoz, és otthon "bulizunk". Nagyon mókásra tud sikeredni. Megeszünk, megiszunk mindent, amit találunk, és nyöszörgünk.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- A sör az alap. És van a többi ital, ami váltogatja egymást. Most épp a tequilát szeretem.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Jók. Szeretek külföldön kocsmázni, bulizni. Szeretem, hogy más nyelven beszélnek körülöttem. Van, hogy nem beszélünk közös nyelvet, és akkor csak bódultan mosolyognak egymásra az emberek. Szeretem azt. :)

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Zavarba jövök és nevetek, és közben nagyon jólesik.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Most már tudom. De van, hogy elfelejtem, hogy tudom.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Biztos volt olyan, de nem emlékszem. Olyankor például elmondok olyanokat, amiket nem szeretnék vagy nem tudok józanul. Bár azt nem is bánom, mert megkönnyebbülök, hogy elmondtam.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Mmm, a sok egészségtelen kaja, kóla, víz, fejfájás csillapító, a jajgatás és alvás.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Énekelnék valamit.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr505009714

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Madárijesztő 2013.01.11. 10:14:39

Már az óvodában ráragadt ez a név. Nyúlánk termete, hosszú, vékony lábai és karjai, szénaboglyaként álló vörösesszőke haja, bandzsa tekintete, szeplős, kerek arca és aránytalanul vékony nyaka már önmagában is elég lett volna ehhez. De szülei mindezt az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

that's it · http://onlymylife.com 2013.01.10. 19:40:01

"Most már tudom. De van, hogy elfelejtem, hogy tudom"
:D

Gabe Walker 2013.01.11. 01:19:28

Annamari igazán tehetséges énekesnő, igaz a hangját még képezni kell, hogy magabiztosan használja, de remélem boldog jövő előtt áll. Sok sikert!

Bronislav Kaminski 2013.01.11. 10:09:41

na, erre a klipre rárántok...))))))))))
süti beállítások módosítása